Direksiyon ses sorunu

TimurAta

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Bayiden sıfır aldığım 2023 model touch paket megane bir aracım var. Uzun süre holejen far kullandım bu yıl kısa ve uzun farlar olmak üzere photon beyaz led far taktırdım. Gündüz farlar kapalıyken bir sorun yok ama akşam auto modda yanmaya başladığında direksiyonu döndürürken bir ses yapıyor farları kapattığımda ses kesiliyor. Ses sanki direksiyonu çevirirken zorlanıyormuş gibi bir ses Ama direksiyonu çevirirken fiziksel veya mekanik bir zorluk yaşamıyorum sadece ses var. Ses şimdilik rahatsız edici bir boyutta değil ama kesinlikle var farlar açık ve kapalıyken net olarak belli oluyor. Bu ses ileride sıkıntı yaşatacak gibi geliyor. Benim tahminim ledler yanınca fazla güç çekiyor ve bu yüzden direksiyon pompasına az güç gidiyor o da ses yapıyor. Başına böyle birşey gelen veya bir fikri olan var mı? Birde eğer servisde led taktırdığınız anlaşılırsa elektrik aksamı Olarak garantiden çıkıyor. Benim aracım çıktı mesela. Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Hocam merhaba ledin çektiği amper daha düşüktür bunda bi sorun yok fakat ledlerin arkasında fan var minik onlar çok ses yapıyor onu duyuyo olabilirmisiniz sağa sol yapınca sislerde led ise onlarda çalışınca fan sesi artıyor olabilir eğer bu dediklerim hiç biri değil derseniz bence sökün aracın tesisatına bi zarar verebilir yangın çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: TimurAta
Hocam merhaba ledin çektiği amper daha düşüktür bunda bi sorun yok fakat ledlerin arkasında fan var minik onlar çok ses yapıyor onu duyuyo olabilirmisiniz sağa sol yapınca sislerde led ise onlarda çalışınca fan sesi artıyor olabilir eğer bu dediklerim hiç biri değil derseniz bence sökün aracın tesisatına bi zarar verebilir yangın çıkabilir.
Merhaba hocam bir bakayım ama aracın içinden camlar kapalıyken geliyor ses ledlerin fanı olması biraz zor ihtimal ama sislerden ötürü yapıyor olabilir onada bakayım. Teşekkürler

Merhaba hocam bir bakayım ama aracın içinden camlar kapalıyken geliyor ses ledlerin fanı olması biraz zor ihtimal ama sislerden ötürü yapıyor olabilir onada bakayım. Teşekkürler
Hocam işte markası kalitesi de etken sesi bulamazsanız ben kullanmanızı tavsiye etmem mesela benim aracımda ses sistemi var clio4 5 senedir kullanıyorum hiç sorun yok hiç bir zaman hiç bir arabamda ışık düzenini ellememişimdir

• Beğen
Tepkiler: TimurAta
Geri