devamlı titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ancrali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ancrali

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba, benim 2004 otomatik vites megan 2 artık titreme , sarsıntılı çalışma, stop etme problemleri bobinlerin değişmesi, bujilerin değişimi, map sensörünün değişimi çözüm olmadı. motor yerinden çıkacak gibi çalışıyor ne yapacağımızı şaşırdık yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır acaba bir fikir verebilecek, motor içerisinden olabilirmi herhangi bir yağ yakma felan yok arabada, konulara baktım alakalı konu bulamadım.

Motor kulaklarını da değiştirdiğiniz zaman sorununuz ortadan kalkacaktır.

Benm araçtada da aynı sorun vardı motor takozu değişti ve titreme şuan çok az var bobınler ve bujılerı de değiştirirsem titreme tamamen biteceğini söyledi usta ama şuan gerek görmediğim için değişmedim

dediğinizide yapıp sonucu yazacağım arkadaşlar sağolun umarın duzelir ama baya sarsıntı ve tekleme var şu anda sadece rolantide değil yolda giderkende oluyor.

Aynısı evet benm aractada vardı motor takozu degıstı benm sıkıntıda bitti arkadaslar

arkadaşlar belki bir başka arkadaşada faydası olabilir diye yazıyorum. benim sorunun map sensörü ardına takılan soketteki 1 kablo ucunun temassızlık etmesi olarak belirlendi ve sorun çözüldü. bu arada şarj dinamosununda kömürleri bitmiş nerdeyse onlarda yenilendi çekiş gücü kaybı baya vardı bu değişimden sonra arabam eskisinden daha atak oldu ne alakadır bilmiyorum ama kömür değişikliği çok fark ettirdi.

Son düzenleme:
Geri