Debriyajdan gelen sesin sonucu

ibrahimgoden

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İki ay gibi bir süredir çektiğim ve nedenini bilmeme rağmen yaptıramadığım sorun sonunda evime 500 metre kalasıya beni yolda bıraktı.:sinirliAraç vitesten çıkmıyor ve vitese girmiyordu debriyaj pedalı bomboştu ancak araç kullanmayı 87 model toros stw'da öğrendiğimden ve deneyimlerimden aracımı çekici vesaire olmadan hem evime hemde servise götürdüm(servis 15 km uzaklıkta evime ).Sorun debriyaj bilyasından kaynaklandığı için debriyaj bilyası,baskı balata seti,hidrolik yağı,şanzıman yağı ve temizleme spreyi olarak bana toplam 700 tl ye mal oldu.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bilya dağıttığından yolda kalırsınız dikkatli olun.Bu fiyat servis sahibinin babamın arkadaşı olması ve araç benzinli olmasından dolayı 700 tl tutmuştur.İskenderundaki renault üzerine en iyi özel servis hasan usta bunu bilmeyen yoktur galiba :cool:

Geçmiş olsun allah beterinden korusun kardeşim :eyv

Eyvallah.Aracımın bütün ağır bakımları bitti değişecek bir şey kalmadı ki daha da sorun çıkaracak olursa satmayı düşünüyorum artık.
Merak ettiğim bu baskı kullanılabilir durumdamıdır?

Geçmiş olsun. Baskı kullanılabilecek durumda olsa Hatay'ın en iyi ustası onu takar sana fazla masraf çıkarmazdı değil mi?:eyv

İlk başlarda bizi rahatsız eden küçük sesler ilerde daha büyük şeylerin olacağının habercisi gerçekten aksatmadan sorunu çözmek en güzeli . Çok geçmiş olsun:eyv

İlk başlarda bizi rahatsız eden küçük sesler ilerde daha büyük şeylerin olacağının habercisi gerçekten aksatmadan sorunu çözmek en güzeli . Çok geçmiş olsun:eyv
Teşekkür ederim.Ancak bu sorunda erkende halletseniz aynı parçalar değişiyor sadece zaman geçirirseniz yolda kalıyorsunuz :sarhoş

Geçmiş olsun baskı balata önemli bir parça o yüzden baktınız sıkıntılar oluşmaya başladı en kısa zamanda servise göstermek

Geçmiş olsun kardeşim , allah bir daha yaşatmasın.Fiyat olarak uygun ve ya düşük değil bilgin olsun.Hatta biraz yüksek.O da sanırım ustanın tanıdık ve iyi olmasından :)

Geri