Debriyaja basınca gelen ses

ramazan58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamun aleyküm
aracımı 10-15 dk kullandıkdan sonra debriyaja basınca ses geliyor debriyajdan sanki paslanmış hissi vericek bi ses hafifde bi sertleşme bunu ilk çalışdırmada yapmıyor aracı kullandıkdan sonra ısındıkdan sonra yapmaya başlıyor debriyaja basınca ses geliyor bırakınca gidiyor şimdi bunu 2 ustaya sordum ==
1- debriyaj teli değişecek dedi
2- debriyaj bilyası dedi
acaba hangisi doğru söylüyor sizce hangisinden yapar

debriyaj teli büyük ihtimal ya değişir yada yağlanması lazım benim bir arkadaşımın basşına gelmişti ordan biliyyorum..

Son düzenleme:
Baskı balata için birşey dedilermi ?

ya ustaya sordumda oo yağlanmaz içerde gibinsen laflar konuşdu bizde ısrar etmedik değişmesi lazım dedi ama diğer usta bilya diyince kafam karışdı

baska balata gibisinden bişey demediler sadece debriyaj bilyası değişicek ondan ses yapıyodur dedi

Sesin nereden geldiğini söylememişsin.Pedaldan mı geliyor aracın dışındanda duyuyor musun ? Ama pedala basılı halde iken gelecek bir ses yok.Büyük ihtimal sesi dışarıdan duyuyorsundur , bu da debriyaj bilyasındandır.

şöyle anlatayım debriyaja basarken geliyor o ses ve gidiyor sürekli bir ses değil tabiki debriyaja bastığım zaman ayağımın altından gelen bi ses sadece debriaja basarken geliyor ve gidiyor ve kullandıkça artıyor ama bunu ilk çalıştırmada felan 5-10 dk kullanımda yapmıyor sürekli kullanımda yapıyor

Gıııırt diye bi ses birde sertleşme

Kronik

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri