Debriyaj telinin ömrü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramazan58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ramazan58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ustam debriyaj telinin degismesine az kalmis dedi arabanin altina girip biseyler yapdi 1ay kullandim sorun yoktu ve debriyaj agirlasmaya ve sanki paslanmis gibi ses cikmaya basladi ama rahatsiz edici bi sekilde degil cok az bi ses acaba usta mi bisey yapdu supheleniyorum yada degismesimi gerek bide yaglandimi duzeliyomus galiba hangisini yapdirim acaba intarnette debriyaj teli 15-20 tl parçacida 60 tl neden boyle cevaplarinizi bekliyorum

Sanayiye dustun mu artik yapacak birsey yok. Parcacidan al derim. Sonra uyum sorunu cikiyor olmuyor hemen degiatirsin. Ustalarin insafina kalmissin.Sana tavsiyem bir tane usta bul devamli ona git zamanla insaflilasiyorlar yoksa paslasma yapiyorlar daha cok para veriyorsun.allah yardimcin olsun

Aslinda ustam var ama devamli gittigim guvenemiyorum
Debriyaj teli bitse ne gibi zararlari olur bu konularda biraz acemiyim

Debriyaj teli bitmez. Çelik küçük küçük birçok telin bir araya gelmesi ile oluşur. Motora üstten bakınca yağ filtresinin iki karış solunda yer alır. Telin kafası plastik kaplamadır. Eğer küçük teller zamanla kopmaya başlarsa alarm zilleri çalıyor demektir. Bir an önce değiştir. Tavsiyem her baskı balata değişiminde değiştir.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Solunda değil sağında yanlış yazdım

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkur ederim tavsiyen için

Geri