Dayanamayıp bastım :)

hayırlı olsun güzel duruyor :) hangi marka yay taktınız bıde ızmırdesınız sanırım nerden aldınız bende düşünüyorum da :)

çok güzel durmuş maşallah

hayırlı olsun güzel duruyor :) hangi marka yay taktınız bıde ızmırdesınız sanırım nerden aldınız bende düşünüyorum da :)

Teşekkür ederim :) Coil-Ex yayların markası alalı 1.5 sene falan oldu bi kaç kez basıp tekrar orjinale çevirdim ruh halim dengesiz azcık :) 3.Sanayiden R.e.d.l.i.n.e(Cihan Oto) dan almıştım. Fakat aksesuarcı değiştirdim almak isterseniz yardımcı olabilirim.

5likmi 3.5 lukmu baya iyi basmıs gbi

5likmi 3.5 lukmu baya iyi basmıs gbi
Yaylarım 3.5 ilk taktığım zaman bu kadar basmamıştı öndeki amortisörüm patladı yeni amortisörlerden sonra bu hale geldi açıkcası bende anlamadım 3.5 yaylarım ama 5 belki daha fazla basık şu an :)

yakışır :)

Saolasin dostum :)

Bu nasıl 3.5 hocam ? 5 cm olsa ne kadar düşecekti bence bu yaylar 5 cm gibi tatlı düşmüş

Yaylarım kesinlikle 3.5 dostum dediğim gibi yayları 1.5 sene önce falan aldım aracımı ilk bastıgığım zaman bu kadar inmemişti amortisörlerimi değiştirdikten sonra bu şekli aldı çok da hoşuma gitti aslında 3.5 olmasına rağmen 5 gibi ya da daha fazla basık duruyor

Geri