Daha Tok Kapı Sesi

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
scaled.php

Megane II lerin kapıları herkesin bildiği gibi kapandığı zaman ince bir ses ile birazcık da gürültülü kapanıyor .
Ben de internette gördüğüm ucuz yollu yöntemi denemek istedim :)

Yukarıda ki fotoğrafta kırmızı ile işaretlenmiş kısmı 5'er cm'lik elektrik bant ile sardım . Sadece ön kısımda kalan yeri sardım komple değil .
Sonuç olarak çok hoşuma gitti açılırken de kapanırken de ses bayağı tatmin edici :) .

Eğer siz de arabanızın kapılarından hoşnut değilseniz bu güzel bir yöntem :tony

Sınıf arkadasım fitillerin içine akvaryum hortumu sokmustu.Hem kapıdan gelen tıkırtı gitmişti hemde daha tok ses geliyodu.

Bant bir süre sonra yırtılmasa iyi bir yöntem bu...:eyv

akvaryum hortumunu ben de fordlarda duydum ilk ii bi yöntem gibi geldi yazın uygulayabilrim belki bantlar var zaten ben de şimdilik :D

akvaryum hortumunu ben önceki aracımda denemiştim bayağı etkili oldu aracın içine aldığı ses çok azalmıştı şimdiki aracımda yapıca vakit bulabilirsem

Güzel fikirler. :eyv

akıllıca :9 kapılardan rüzgar sesi gelmesin diye şu kapı fitilleri varya onlardan yapsak içi boş yumuşak lastik gibi olanlardan işe yarar diye düşünüyorum:)

KAUCUK-KAPI-PENCERE-IZOLASYON-BANDI-10-METRE__46924537_0.jpg

Akvaryum hortumunu nasıl döşüyoruz ?

fitillerin içine takılan ayvaryum hortumu serum hortumu gibi zımbırtılar ilk başta iyi sonuç vermesine karşın ilerleyen zamanda kapı ayarlarının bozulmasına tamir konusunda (kilitler, menteşeler. fitilleri mındar) ise daha fazla maliyetlere yol açıyor.
pirince giderken bulgurdan olmayın

Geri