D konumunda park

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar babam arabayi otoparkta hareket ettirmek zorunda kalmis sonra vitesi D konumunda unutmus yaklasik 10 gundur D konumunda kalmis arac edc sanziman bu sabah binince gordum kafama takildi sorun olur mu ise gelirken herhangi bir problem yoktu cok sukur

Merhaba arkadaslar babam arabayi otoparkta hareket ettirmek zorunda kalmis sonra vitesi D konumunda unutmus yaklasik 10 gundur D konumunda kalmis arac edc sanziman bu sabah binince gordum kafama takildi sorun olur mu ise gelirken herhangi bir problem yoktu cok sukur

Herhangi bir sorun olmaz zaten P ye almadan çalıştırmazsınız. P ye alıp calistirip D ile devam edebilirsiniz. Bazen benim babamda D de unutuyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende N de stop ediyorum. El freni çekiyorum sonra ayağımı frenden bırakıp bütün yükü frene verdikten sonra aracı P ye alıyorum.

sıkıntı olmaz.

Geri