CVT megan şanzıman yağı hakkında lütfen yardım üstadlar değerli bilgilerinize ihtiyac

converseblack

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2015 megan CVT arac aldım arac 70 binde malum biliyorsunuz renault yağ değişimi ömürlük diyor ve değiştirmiyor ellerinde ne yağ ne conta nede filtreler var

burada erdem arkadasın yazdıkları kadarı ile bir kaç şey öğrendim yağın nisssan NS-3 olduğu gibi conta ve filtrelerin mitsubishi olduğu gibi ama net bir kaynak yazı yok

kaaya taktım hocam bu yağı bir sekilde bulup temin edip değiştittireceğim ama bana net bilgiler lazım en azından yağ konusunda ?

YAĞIN İSMİ NUMARASI MODELİ NEDİR ?

KAÇ LİTRE YAĞ GEREKLİ ( ERDEM HOCAM 10 - 12 DEMİŞ İNTERNETTE 5LİTRE YETERLİ DİYENLER VAR) MALUM PAHALI BİR YAĞ

SİZ DEĞERLİ ÜSTADLARIN BİLGİLERİNE İHTİYACIM VAR

Hocam yağın ömürlük olduğunu Yetkili servis mi söyledi?

Aynen ustadim tek bana değil herkeze aynı cevabı veriyorlar

Hayatımda ilk defa ömürlük yağ diye bir şey duyuyorum (Yetkili servisten) O nasıl bir yağmış ki özelliklerini ısınıp soğumaya, kirlenmeye ,aşınan parçaların karışmasına rağmen ömür boyu (o ne demekse) muhafaza edebiliyor.

pardon üstadım okadar cok sey okudum ki ben bir baskasının yazdığıı okudum ozaman karıstırdım siz filtre ve conta işini ne yaptınız biraz bilgi verirmisiniz cünkü konuyu sizden daha iyi bilen yok nereden ne sekilde bulacağız bu malzemeleri üstadım

Manuel şanzumanda yağ ömürlüktür diye biliyorum. Herhangibir sorun olmadiktan sonra. Ayretten vites geçişlerinde bir sorun olmadikca elletmeyin derim. Bide yağin hepsini degistirmek yerine ustune tamamlamak daha mantikli.

Manuel şanzumanda yağ ömürlüktür diye biliyorum. Herhangibir sorun olmadiktan sonra. Ayretten vites geçişlerinde bir sorun olmadikca elletmeyin derim. Bide yağin hepsini degistirmek yerine ustune tamamlamak daha mantikli.

Manuel değil tam otomatik.

Geri