cruise contorlde fren sertleşmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan STHARD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

STHARD

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhabalar.
2017 model 1.2 edc otomatik clio sahibiyim...uzun yolda cruise control açıp 15-20 dakka frene hiç dokunmadan gittikden sonra frene basacağım vakit fren pedalının inanılmaz sertleştiğini ve kavrama noktasının bir hayli yukarıya geldiğini fark ettim...panik halinde araba duramayacakmış gibi frene asıldım. bu durum biraz beni korkuttu cruise controlu kullanamıyorum korkudan.
bunu yaşayan varmı acaba sorun ne olabilir?
teşekkürler.

2014 icon aracım var uzun yolda yada çevre yolunda sürekli kullanırım hiç böyle bir prblemle karşılaşmadım. Sorunun birkaç nedeni olablir siz de kontrol edebilirisiniz balata bitmiş yada az kalmış fren hid yağ seviye kontrol bunlarda değilse acil servise gidilmesi gerekli

2014 icon aracım var uzun yolda yada çevre yolunda sürekli kullanırım hiç böyle bir prblemle karşılaşmadım. Sorunun birkaç nedeni olablir siz de kontrol edebilirisiniz balata bitmiş yada az kalmış fren hid yağ seviye kontrol bunlarda değilse acil servise gidilmesi gerekli

aracı sıfır aldım aldığımdan beri aynı problem var...bugün mais ankara yetkili servise aracı bıraktım bakalım ne diyecekler..
cevap için teşekkürler.
saygılarımla.

aman dikket edin teslim almadan önce arabanın heryerini dikkatlice kontrol edin dış iç vs heryer ondan sonra kontak basıp ayrılın inşallah çözüm olur.

Hız sabitleme de bende böyle bir sorunla karşılaşmadım. Hatta devreden çıkarıp tekrar aldığımda aracın hızlanmasına hayran kalıyorum.

Geri