Coupe 2000 1.6 16v parça aranıyor... tavan çıtası ve ön sol sis farı

canermeric

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar istanbulda tavan çıtası ve ön sol sis farı nereden bulabilirim yada bunların yerine alternatif ne yapılabilir teşekkürler

Ben sökemesinler, düşmesin diye çift taraflı bant + siyah silikonla yapıştırdım ama olurda başına bir hal gelirse orayı doldurtup boyatırım :) sis farı valeo olarak bulmak zor ay far marka bulabilirsiniz piyasada.

arkadaşlar megane coupe tavan çıtası üretimi başlamıştır almak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın sağ sol 170 tl

tavan çıtası

arkadaşlar tavan çıtası elimizde çok sayıda mevcuttur sağ sol sıfır tk fiyatı 170 tl dir almak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın..

Arkadaşlar Merhaba ; Orjinalleri çok pahalı olduğu için ben Bostancıda Aynı model ama uzun tavan çıtasını kestirerek çok daha uygun fiyata yaptırdım. Biraz el işçiliği gerekiyor ama orjinalinden bir farkı olmadı...Aklınızda bulunsun...

Selamlar , hocam bostancıda nerden edindiniz bahsettiğiniz çıtayı ? bir de fiyat ne idi?, bi cumartesi uğrayıp alayım tek taraf eksik bende de. Bu çıtanın sonlandırıcıları var bir de onu ne yaptın ?

Geri