Çorap zincir

MADFROSTER

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Günaydın arkadaşlar malum kış geldi arabalarımız bizim için önemli bir nevi çocuğumuz gibi özellikle kar yağdığı zaman bunu daha ıyı anlıyoruz karda zincir takma uşumek sonra karın yer yer olup yağdığı ama zincirimiz takılı oluyor arabanın çamurluğu amortisörleri lastikleri hep zarar görüyor ve içimiz gidiyor bunun için şöle bi ürün buldum acaba faydalı olurmu paylaşmak istedim alsakmı acaba fiyatı 80 tl civarı teşekkürler

denemeden bilinmez ama bana pek sağlıklı gelmiyor.1-2 kullanımdan sonra sanki teker içinde boşa dönecekmiş gibi geliyor bana.tekerle bağlantılı hiç bişey yok.sadece yanlardan lastikli.almadan önce kulanan birini bulmak lazım

Buzda bir rampada duracak sonra acemi bir insan gibi arabayı panitanaja düşürerek kalkması lazım . Ki inandırıcı olsun .

alırsın takarsın trafık polısı zıncır degıl der cezayı basar yanı :D En ıyısı kışlık lastık Ve ıcab eederse zıncırın kendısı.... Test arabasında yazlık lastıkvar.. Kar lastigi olsa aynı işi görür

Son düzenleme:
Dayanıksız göründü, kaç km gider belli değil. Maksimum 10 km sonra kaldır at ürünümü, değil mi? Kullanıcı yorumları olsa hiç fena olmaz, daha net düşünülür:soru
Paylaşım için teşekürler...:eyv

bunun yerine palet daha iyi gibime geldi eger zincir kullanılmayacaksa

gevur icadı bu eski usul zincire devam :D

hangi bölüm olduğuna bakmadan bir an oley karda düşmeden yokuştan inmeye yardımcı olur herhalde, ayakkabı üzerine çorap zincir ümidiyle açtım konuyu:D girişimci ruhlar varsa telif hakkı istemiyorum :P

Bence pek iş görmez. Eski aracımda bir hevesle bi dolu para verip kar paletleri almıştım olmadık yerde dümdüz yerlerde zırt pırt atıyordu sağa sola dolanıyordu, aracın lastik ebadına uygun ürün olmasına rağmen. Firmaya defalarca şikayet maili attım bir allahın kulu geri dönmedi, sonra araştırdım ki tek sorun bende değilmiş, sonra zincire devam. Bu kışta kar lastiklerini aldım sonunda inşallah böyle abidik işlerle uğraşmaya gerek kalmaz :D

Aslında bunu hırkanın buza yapışması gibi düşünebiliriz bana öle geliyor sonucta 2012 ve 2013 de sayılırız teknoloji gelişti elbet vardır bir hilesiki tüv den de onaylı bir ürün

Geri