Çok moralim bozuldu ya...

cehennemli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Çok moralim bozuldu ya... (Fotoğraf Eklendi)

şimdi terbiyeli bir şekilde yazacağım;
terbiyesizin biri vurmuş benim arabanın sol ön çamurluğunun köşesine, kaçmış gitmiş sonra...
Allah'tan büyük hasar yok, ama çamurluğun köşesinde 5 cm göcük var, tabi o da kastırmış çamurluğu alttan üstten...
arabayı bir yere bırakınca kesin tel.nosu da bırakırım üzerine. bre terbiyesiz çarptın.. neden kaçarsın... anlamam...

neyse bir de soru sorayım sizlere, bu Anadolu Kasko'da mini onarım varya, hasarsızlık bozmadan 2 küçük hasar tamiratı olayı.. Auto King'e gitmemiz gerekiyormuş.
Ama kasko şu an %65 indirimli ve de sınırsız olduğundan, başka bir Renault servisine de gidebiliyormuşuz.

5-10 cm bi göcük var, çok derin noktalar yok, foto eklerim akşama.. boya kalkmamış Allah'tan ama karşı arabanın boyası bende, çarpan kırmızı bir araçmış.. :D (Aslında CSI gibi olacak, boyayı tespit edeceksin, oradan arabayı tespit edeceksin, adamı inleteceksin :D - çok hayalperest oldu Türkiye şartları için)

Neyse, bu Auto king nasıldır? hiç gitmedim ama pek de iyi şeyler duymuş değilim..

Moralim niye bozuk, ben gözümden bile sakınıyorum.... terbiyesizin biri vuruyor, telefon numarası var araç üzerinde, bir tel açmıyor vs kaçıp gidiyor yaaa... bu kadar mı öldü insanlık.....

fotoraf0124c.jpg

fotoraf0123.jpg

fotoraf0122.jpg

Son düzenleme:
Geçmiş olsun :(

Gecmis Olsun Olan Olmus Artik Strese Gerek Yok Kalbini Yorma Bence

gecmıs olsun kardes oluyor oyle benım arabayada vurup kacmıslar senın yaptıgın gıbı bende numaramı bırakıyorum ama adam olmayınca karsıdakı yapacak bırsey yok Rabbım daha buyuklerınden muhafaza eylesın...

Yine Allah beterinden saklasın.. Çok geçmiş olsun.. Ne yazıkki var böyle insanlar..

Adam olan çarptıktan sonra arabada numara yoksa bile yazar numarasını iliştirir sileceğe. sıkmayın canınızı boşverin size bişey olmasın.

Geçmiş olsun daha büyük birşey olmaması sevindirici .

Geçmiş olsun kardeşim,piyasada o kadar çok şerefsiz var ki,her an birinde denk gelebiliyoruz...

Geçmiş olsun Abi :(

geçmiş olsun benim arabanın arka tampon sağ ve sol otoparktaki dangalaklar tarafından çizildi sol tarafta çamurlugun uçuda hafif göçtü yapacak bişey yok beddua edip bırakıyorum. otokingte arka çamurluk ağzındaki çizikleri kapattırmak için işlem yaptırmıştık gayet güzel oldu heralde bir karış boya yaptılar belli olmuyor ama sonuçta yapan insan oldugu için her yerde aynı kalite olmaz

Geri