clio4 yakıt göstergesi takılı kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eddy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eddy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese öncelikle selamlar, üstadlar bir problem yaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim;

Aracım 2015 1.5dci clio, geçen gün yakıt aldım ama pompa attıktan sonra dahada doldurdum 5 lt kadar buna ilave olarak ertesi gün aküm bitti ve akü yenilendi, ondan sonra yaklaşık 300-400 km yol yapmama rağmen ibre halen en dolu halinde takılı kaldı.

Akü den dolayımı oldu bu acaba yoksa pompa atınca doluma devam etmemden dolayımı sizce ? Ve çözümü konusunda ne yapabilirim acaba ?

Herkese öncelikle selamlar, üstadlar bir problem yaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim;

Aracım 2015 1.5dci clio, geçen gün yakıt aldım ama pompa attıktan sonra dahada doldurdum 5 lt kadar buna ilave olarak ertesi gün aküm bitti ve akü yenilendi, ondan sonra yaklaşık 300-400 km yol yapmama rağmen ibre halen en dolu halinde takılı kaldı.

Akü den dolayımı oldu bu acaba yoksa pompa atınca doluma devam etmemden dolayımı sizce ? Ve çözümü konusunda ne yapabilirim acaba ?

Kendi kendine düzelir. Biraz daha yakıt alman direkt düzeltebilir. Yada ddt4all ile gösterge beynini resetle kesin düzelir.

Merhaba geçen ay bende aynı durumda olmuştum fakat ben anahtarı kontakta unuttum ve yakıt aldım sonra çok araştırdım renault ile görüştüm sonuç alamadım ibre 100 liralık yakıt aldım ama oynamadı en son bir yer de kısa bir nok okudum ve uyguladım işe yaradı sizede anlatacağım.

sol alt tarafta sigorta paneli var orayı açın ve kullanma kılavuzunda B şeması bizim araçların orada sağ tarafta kırmızı olan 25 No lu sigorta bizim gösterge panelinin dir onu sökün ve takın sonra aracı çalıştırın düzelecektir.

Yardım ve ilginiz için çok teşekkür ederim, problemi hallettim şükür dediğiniz şekilde:)

Ben kartı unutmamıştım yanlız akü sıfırlandı, birde mazotu ekstra fulledim sizce hangisi tetiklemiştir takılı kalmasını ?

Bende depo dolduktan sonra doldurmaya devam et demiştim. O gün takıldı kaldı sanki hiç yakıt almamışım gibi. Ertesi gün kendiliğinden düzeldi. Pompa otomatik attıktan sonra devam ettirince oluyor.

Geri