uzun uğraşlar sonucu redcin 'in teybini değiştirdim artık arzu ettiğim filmi açıp keyfime bakıyorum hemde benim ufaklık arkada koltuk başlıklarından istediğini veya istediğimi seyrediyor resimleri aşağıya attım tamamen el emeği göz nurudur
orijinal teyibin çerçevedeki delikleri
iki resim ses kablolarını bağlayıp torpidodaki gerekli düzenlemelerin yapıldığı hali
çerçeveye müdahale etmeden önce teybin uzun uğraşlar sonucu yerleştirilmiş hali
deliklerin prokit mdf yapıştırıcısıyla doldurulmuş hali
kullanılmayan müze kartlar çerçeve içerisinde kalan boşluklara set yapmak için çok işe yaradı
ayrıca sun-fix hamur yapıştırıcı çok işe yarıyo hem deliklerin altına takviye hemde kartların etrafına #bu ürün kuruduğunda metal halini alıyor
karbon kaplamaya başladım
ve en sonunda çerçeve yerine yerleştirildi
sadece kumanda kolundan komut gönderemiyorum teyp uyumlu ama çok uğraşmama rağmen beceremedim bu saatden sonra becersemde sökmem zaten karbon kaplama sıcaktan azcık kavladı internette görmüştüm sıvı karbon veya lake yaptıracağım
emeği geçen kendime ve fikir alış verişi yapıp geç saatlerde kafasını şişirdiğim Murat'a teşekkürü bir borç bilirim
orijinal teyibin çerçevedeki delikleri
iki resim ses kablolarını bağlayıp torpidodaki gerekli düzenlemelerin yapıldığı hali
çerçeveye müdahale etmeden önce teybin uzun uğraşlar sonucu yerleştirilmiş hali
deliklerin prokit mdf yapıştırıcısıyla doldurulmuş hali
kullanılmayan müze kartlar çerçeve içerisinde kalan boşluklara set yapmak için çok işe yaradı
ayrıca sun-fix hamur yapıştırıcı çok işe yarıyo hem deliklerin altına takviye hemde kartların etrafına #bu ürün kuruduğunda metal halini alıyor
karbon kaplamaya başladım
ve en sonunda çerçeve yerine yerleştirildi
sadece kumanda kolundan komut gönderemiyorum teyp uyumlu ama çok uğraşmama rağmen beceremedim bu saatden sonra becersemde sökmem zaten karbon kaplama sıcaktan azcık kavladı internette görmüştüm sıvı karbon veya lake yaptıracağım
emeği geçen kendime ve fikir alış verişi yapıp geç saatlerde kafasını şişirdiğim Murat'a teşekkürü bir borç bilirim