Clio4 r-nav dogrulama sifresi

ewrenererdogan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sorun halledildi. Teskkurler

Son düzenleme:
Clio 4 r-nav dogrulama sifresi istedi, once yanlis girdim sonra sifreyi ogrendim bayiden, ama simdidr dogrulama sifresini nasil girecegimi bilmiyorum.sifreyi istemiyor, r-nav aciliyor ama arkada surekli oten bip bip sesi var uyari veriyor. Bilgisi olan var mi?

Servisi arayıp sorsanız???

Servis hic bilmiyordu ince servisr gittim. Sonra en hallettim kurcalayarak. Konu halledildi. Teskkurler

aracınızın resimlerini bizle paylaşırmısınız 12 3

Şimdi arkadaşım işini görüp gitmişsin bu forum sayfasından. Bu Olmamış. Sorun neymiş? Başımıza gelirse biz ne yapmalıyız değil mi?

Arladadlar ne gitmesi ya evde degilim de onda paylasamiyorum resimleri. Profilime bakarsaniz batmanda yasiyorum ama sirf araci almak icin siirte geldim ve pazartesi donecegim evime. Burda bilgisayarim yok telefondan yaziyorum biseyler. Ayrica dikkat ederseniz hergun duzenli olarak katiliyorum foruma bu konu haric bi kac konu da daha surekli yaziyorum ki zaten benden kurtulamazsiniz ben daha cok kalacagim burada:)) insallah pazartesi gunu paylasicam resimleri.
Bu arada sizler daha araci almadan once arsclarin r-nav sofresi giriliyor. Benim aracin ki girilmemis unutmuslar:) ben sonradan hallettim:)

Arkadaşım durumunu anlatan bir cümle ilave etmiş olsaydın sitem etmezdik. :) Kusra bakma.

Rica ederim :))

Sifre hepsinde farkli mi oluyo

slm arkadaslar clio 4 ekranlarda vıdeo dvd nasıl ızleyebılırz kım nerde nasıl yapıyor bılgısı olan var mı?

Geri