Clio4 orjinal jant arıyorum

tayfun bildik

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
clio 4 orjinal jant arıyorum 4x100 16 jantını deyiştiren arkadaşlara duyrulur.

Son düzenleme:
Serviste ne kadarmış sordun mu

hayır sormadım ama baya tuzludur

Tayfun bey bende 4 adet İcon janti var dÜŞÜnÜrsenİz gÖrÜŞelİm.

bende 17 inçlik jantlardan taktırayım dedim hani renkli renkli oluyor servis 4.000 tl dedi stepne varmıydı yokmuydu onu bilemicem ama çok pahalı

aksesuarları sonradan almak alırken taktırmaktan daha pahalıya geliyor.

Bende orjinal 16 inch siyah olan jantlardan ariyorum eger satan olursa veya gorurseniz haberlerinizi bekliyorum. forumdan volkan 52 diye bir arkadasla telefondan konustum tamam sattim diyecem bundan sonra sorana bayramdan sonra halledelim dedi ne telefonlarina bakiyor ne buraya bakiyor bende beklemiyorum hakli olarak oyun mu bu canim.

arkadaşlar elimde 16 inc 4*100 clio 4 icon fabrika cıkıslı jant vardır. 75 80 kilometre yapılmıstır sadece 1 tanesinde 1.5 cm cizik var belli olmuyor istiyen arkadaşlara satarım istanbul anadolu yakası özel mesaj atabilirsiniz.

Son düzenleme:
bende var clıo ıcon jant 16 temız sadece cok ufak cızıgı var on sag tarafda oda bellı olmuyor dusunursenız mesaj bırakın fıyatta anlasırsak satarım bende yenı jant alacagım

bende 17 inçlik jantlardan taktırayım dedim hani renkli renkli oluyor servis 4.000 tl dedi stepne varmıydı yokmuydu onu bilemicem ama çok pahalı

4000 TL Renault jantı :)) Alıpta sağda solda söylesen makara konusu olursun vallahi :)

Geri