Clio4 on kapi ic dosemesinin sokulmesi yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ensklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ensklc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar clio4 model aracinin on hoparlörinin degistirmesi iicn kapi dosemelerini sokemedim gorunurdeki tum vidalari soktum fakat cikartamadm dosemeyi tutan baska neler var acil yardim

Hocam tüm vidaları söktükten sonra , plastik levye yardımı ile kaporta ve plastiğin arasına esnetme işlemi yaparak çıkarabilirsiniz.Bakın plastik olsun mutlaka metaller döşeme ve boyayı çok çiziyor.
Bu vidyo size yardımcı olur;
https://www.youtube.com/watch?v=nFhInYV8_5Q

Elinizde mutlaka plastik tırnaklardan yedek olsun en az iki tanesi mutlaka kırılıyor.

Tum vidalar sokulse de belli yerlerde plastik gecmeli kopcalar var asilmaniz lazim.plastik levyeyi sag alt koseden sokup kanittirin parmaklarinuzi araya sokup dosemeyi asilin kopcalar cikar.

Elinizde mutlaka plastik tırnaklardan yedek olsun en az iki tanesi mutlaka kırılıyor.

2 defa söktüm topladım hepsi sağlam kırılmadı. İşçilik önemli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arka kapilara hoparlor takmak icik bende kendim soktum isin puf noktasi sirasiyia islem yapmak.
Oncelikle camin yanindaki ust ucgen kapagi sokuyorsunuz
sonra cam boslugunun arasindan kanirtarak kapitu ust tirnaklardan kurariyorsunuz
sonra alt sol tarafa dogru ufak bir darbe sonra alta dogru bir darbe ile gecmeli turnaklar cikiyor.
Takarkende tirnaklari kapidan sokup dosemeye taktim direk oturttum. Hicbir sikinti yok.
Bu arada media markt dan 120 tlye 13cm 240w sony hoparlor uyguladim fena degil. Fiyatina gore iyi��

Geri