Clio4 dizel ve Megane3 tüplü arasında kaldım????

theyunus

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar iki araç buldum lütfen acil yardım bekliyorum
özellikleri
Clio 4 1.5 touch startstoplu dizel 2012model 55000 km 38000 tl

Megane3 business 1.6 tüplü 2012model 12000km 4camotomatik çelikCantlı 36250 tl

Birde şu model var
Fiesta 1.5 trent dizel 2013model çelikCantlı 40000km 37800 tl

2 gün için cevaplarınız çok hemde çok önemli...!!!!!!

merhabalar hocam ;

ilk başta dizel taraftarıyım :)

ikinci olarakta boş bir fiestadan sa dolu bir clio tercihim olur :) ancak clio 4 lerin kronik sorumları var diye biliyorum forumumuzda konu açan clio 4 kullanıcıları vardı onlarda bakarak kafanızda bişeler oluşabilir belki fiestanın kronik sorunları var mı onu bilmiyorum kuzenim kullanıyor my fiesta tdci 30000 km aldı 1 sene önce hiçbir sıkıntı yok şimdiye kadar
kolay gelsin inş aldığınız araç en hayırlısı olur sizin için şimdiden hayırlı olsun :) :)

Trend için yüksek bi fiyat bence titanyum denk getirebilirseniz fiesta derim ya da daha düşük modelli dizel megane 3

Temiz araba bulamıyorum
Satmak kolay ama almak çok zor
arabasız zor durumdayız
tekrar tekrar araba aramaktan yorulduk.
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
36 lira paramız var ne kadar uygun olursa bana o daha iyi

Temiz araba bulamıyorum
Satmak kolay ama almak çok zor
arabasız zor durumdayız
tekrar tekrar araba aramaktan yorulduk.
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
36 lira paramız var ne kadar uygun olursa bana o daha iyi
2. el araçlarda senin lehine olacak bir diğer durum da aracın garantisinin devam etmesi olur. Megane'nın tüplü olması ve 120000 km de olması... Çün çok büyük dezavantaj.. Yakın zamanda fazla uğraştırıcı maliyetli sıkıntıları olabilir. Clio ve fiestayı karşılaştırırsak clio fiestadan daha donanımlı bir araç ancak 2012 olması onun dezavantajı.. Fiesta 2013 model ve km'si daha iyi durumda, bu satarken senin için önemli olabilir. Çünkü insanlar trafiğe çıkış tarihine değil yılına bakıyor. Aralık 2012 ile ocak 2013 arasında satarken 2 milyar fark vardır. Bu da seni fiestaya yöneltmeli. Ancak fiesta clio kadar donanımlı değil. Ben donanım aramam 2. el en temiz olsun ailemle binebilirim dersen ben fiesta al derdim.

Ben megane dizel düşünürdüm. sınıf farkı var bir defa. performans önemli olmazsa 85lik megane3 ler var 2012 business için 38-40 civarına bulabilirsiniz bence.

clio sorunları sizi bıktırabilir km de biraz yüksek 1.5 dCİ megane 3 en iyisi

Megane DCi bulabilirsen iyi olur...:eyv

Megane tercihim olur sınıf ı hem farklı hem büyük ama dci olarak megane bulursan çok çok daha iyi olur :eyv

​Megane dci olursa güzel olur.:eyv

Geri