Clio tom tom bluetooth hkd

Batubera55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Cep telefonumu tom tom cihazına nasil aktif edebilirim cep telefonu konuşmaları için navigasyona bulamadım

Cep telefonumu tom tom cihazına nasil aktif edebilirim cep telefonu konuşmaları için navigasyona bulamadım

Bahsettiginiz olayi tam olarak anlayamadim ama eger cep telefonunuzu araca baglayip gorusme yapmak istiyorsaniz arac multimedyasinin ayarlarindan Bluetooth seceneginden once cep telefonunu eslestirmeniz gerekiyor. Bu islemi bir kere yaptiktan sonra cep telefonunuzun Bluetooth baglantisi acik oldugu surece araca bindiginizde otomatik baglanti yapiliyor.

Sayet cep telefonunun ekranini aracin ekranina yansitip navigasyonu telefon uzerinden arac ekranindan kullanmak istiyorsaniz o islem icin arac multimedyasinda Apple CarPlay veya Andorid Auto yuklu olmasi gerekiyor. Bu sistemde fabrikasyon yuklu olarak gelir sonradan eklenemiyor. Aracinizda bu fonksiyon yoksa bu sekilde kullanamazsiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eslestirme yaptim buldu araci ok.nasil arama yapacam arama yaparken yine telden ses geliyor onu yapamadım

Geri