Clio tıkırtı sorunu

yigitorhan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba;

Clio extreme 2008 model aracım var uzun süredir panel arkası yada altında araç hareket ettikçe tık, tıktık diye ses geliyor.
Servis sesi duyamadı ve neyden kaynaklandığını sorun ihtimali üzerine duramadı.
Başına bu şekilde sorun gelen oldumu ?
İyice ses beynimde yer ettik tıkladıkça sinirlerim geriliyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

iyi forumlar

hocam faydalı olurmu bılmıyorm ama ona benzer sen benm aractanda gelıyodu uzun sure nerden geldıgını arastrdım ve sonunda motor cartelınden geldını buldum vıdlaları gevsektı sıktım ve gectı umarım senınde ses ordan gelıyodur kontrol etmende fayda var

2010 Clio'm da arka bagaj pandizotu ses yapıyordu, lastikler yerinden çıkmış veya bagaja tam oturmuyor olabilir. İsterseniz orayı kontrol edin. :)

Semapati1905 sabahtan kontrol edicem inşallah ondandır, ses içeride ama bakalım.

Karacasmh bagajı komple boşaltım ve araçta hiçbir içinde hiçbir şey bırakmadım ses yapacak. Bulmadan hiçbir şey koymayacağım.

Bagajdan olabilir tamirciye goturduk bagajin ic kismindaki plastigi söküp kilit demirini sıktilar takirti gecti

abi bizde kaportacıyız aynı ses bizde de var bizde söktük neden yapıyor diye pilastik panzot yapıyor sesi altına bişeyler koyduk az da olsa kesti ama yinede arada sırada cıkıyo o ses

Ya bende de var maalesef benzer ses. Bazen içeride geliyormuş gibi hissettiriyor, bazen önden geliyormuş gibi, bazen bakıyorum "sanki arkadan geliyor" diye düşünüyorum :) Anlamadım gitti. Yavaş giderken tık tık diye bir ses geliyor. Sanki boş bagajda bir şey var da ileri geri savruluyormuş gibi bir ses.

2012 Clio 3 aracımdada aynı ses mevcuttu bağaj kapağından geliyormuş kilit yerlerine wd-40 sıkınca sorun çözüldü şuan aracımda tık ses yok...

Geri