Clio sporttourier

bigbossares

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, ismim Erkan, İzmir Bergamada yaşıyorum.clio4 sporttourier aldım, 2016 model..lpg taktıracagim tank hangi tip olmalı? Bagaj küçülsun istemiyorum fazla. hangi marka önerirsiniz?
İzmir Bergamada oturuyorum, burada sadece atiker var.. Daha önceki aracıma zavoli taktirmistim sanırım İzmir'de 4.sanayide.
Fikirlerinizi bekliyorum.

ustaa tek bişi söylicem sana konuyu kapat ne araştır nede fikir al denedim kullandım prins ecomax 200-300 fazla verirsin ama ne bir titreme ne koku ne çekiş asla hissetmezsin öbürleri ucuz ama ilerisi sıkıntı tek geçerim 2 sene kullandım ilk montajda gittim birde filtre değişime

Teşekkür ediyorum cevap için. Prince takan firma ile görüştüm az önce dediğiniz modelin arıza lambası yaktığını, silver yada teknomax modelinin takılması gerektiğini söyledi. Onların fiyatları da 4700 den başlıyor, bu fiyat çok fazla benim içim.

Atiker grand tavsiye ederim.

lavota sirali taktirmistim yakiti harikaydi ariza isigi vs de yakmadi mumkun oldukca ithal taktir yerli marka ile arasinda yakitta 10 krs oynasa bile toplamda baya fark cikiyor lavota brc akl de olabilir en son ihtilmal atiker grand da olabilir suan bende grand var yakit sehir ici 280 ile 30 krs arasi degisiyor basmama gore.tank ise silindir koltugun arkasina yanlamasina kucuk silindir taktirmayin derim koltuk arkasi olunca bagaj nerdeyse ölmuyor yer baya baya kaliyor birde tanklar standart 35 veya 40 lt takiyorlar siz mumkun oldukca fark vs verin yuksek lt tank isteyin 60 lt 70 lt gibi bi depo doldurdunuz mu kafaniz rahat en az 500-600 km giddrsiniz

Atiker grand taktırdım cuma günü. 2400 12 taksit.. Yalnız bir şeyi dikkatimi çekti 200 km kadar yol yaptım ve benzin sarfiyatı da oldu araçta.. Bu normal mi yoksa bir ayarla kapatmak gerekir mi?

Dostum ayar yaptir kesinlikle

benzın sadece ilk calıştırmada 10 sanıye kadar harcar sonra gaza gecer motor sıcakken kısa yada uzun yol fark etmez gazda ıken benzınden harcama yapmaz yuksek devirde hızdada aynı durum lpg yakar ya ayarda skntı var yada km yaptıkcA BENZIN IBRESİ düştüğü için benzinden de yaktgını düşünüyorsunuz km yaptıkca ıbre sankı benzınden yakıyor gıbı düşüyor bunu sorun etmeyın her lpg alımında 20-30 tl benzın alır zamnla depoda dolar :) :)

Atiker grand taktırdım cuma günü. 2400 12 taksit.. Yalnız bir şeyi dikkatimi çekti 200 km kadar yol yaptım ve benzin sarfiyatı da oldu araçta.. Bu normal mi yoksa bir ayarla kapatmak gerekir mi?
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.
Aracınızın motor soğutma suyu LPG ye geçiş sıcaklığı na gelene kadar araç benzin de çalışır . Bu sebepten LPG li araçlar benzinde tüketir ( motor soğutma suyu belli ısının altında iken )

Teşekkürler cevaplarınız için.. İlk çalışma anında gaza geçene kadar benzin kullanıyor ama benim dediğim uzun yolda giderkende benzin ibresi düşüyor kademeli olarak.
Bu arada 110 liralık lpg aldım su anda 370 km oldu.330 km civarı kırmızı ışık yandı lpg göstergesinde, bu km'nin yüzde sekseni uzun yolda, klima açık, 4 kişi varken araçta. Nasıl sizce değerler?

Geri