Merhaba. 2015 Renault Clio Sport Tourer 1.5 DCI Icon sahibiyim. Haliyle araç üzerinde gelen paspasların artık değiştirme zamanı geldi. Hazır almışken havuzlu paspaslardan alayım dedim. Sitelerde biraz dolaştıktan sonra 2 markanın öne çıktığını gördüm. L.Locker ve S-Dizayn. "L.Locker Clio 4 2013 sonrası" olarak satışı yapılan ürün için ve "S-Dizayn Clio 4 3D havuzlu paspas" ürünü için bu ürünlerin satışını yapanlara mesaj atarak aracıma uygun olup olmadığını sordum. Ama kimi olur diyor kimi olmaz diyor. S-Dizayn firmasından Mahmut Bey sağolsun aradı ve 3D modelin aracıma uygun olmadığını 4D modelin uygun olduğunu belirtti. L.Locker ise tam bir muamma. Uymaz diyenler bir şey biliyorlar ki olmaz diyorlar. Niye kendi satışlarını engelleme çalışsınlar ki. Olur diyenler de sallıyor gibi geldi bana.
Bu noktada satıcıya değil kullanıcıya sorayım dedim bir de. Benim aracım gibi 2013 sonrası yeni kasaya sahip Clio Sport Tourer aracı olup da bu paspaslardan herhangi birini aracında deneyen oldu mu? Uyumluluğu nasıl? Satıştaki ürünler sanırım HB modele tam oturuyor ama SW için net bir bilgi yok. Kaliteli ve araca tam oturan, memnun kaldığınız başka bir marka da olabilir tabi ki. Tavsiyelerinize açığım.
Bu noktada satıcıya değil kullanıcıya sorayım dedim bir de. Benim aracım gibi 2013 sonrası yeni kasaya sahip Clio Sport Tourer aracı olup da bu paspaslardan herhangi birini aracında deneyen oldu mu? Uyumluluğu nasıl? Satıştaki ürünler sanırım HB modele tam oturuyor ama SW için net bir bilgi yok. Kaliteli ve araca tam oturan, memnun kaldığınız başka bir marka da olabilir tabi ki. Tavsiyelerinize açığım.