Arkadaşlar merhaba. 2000 model 1.4 clio m var yalnız bir rolanti sorunudur gidiyo devir saati dibe oturuyo sonra düzeliyo dalgalanıyor devamlı araç kendi kendine stop edip çalışıyor . Bi ustaya götürdüm tüp dedi tüpçüye gittim ayar yaptırdım olmadı aynı ustaya tekrar gittim araç soğukken stop ediyor dalga yapıyordu hararet müşürünü değiştirdik daha yapmaz dedi fakat yine yaptı bu defa da motor ısınınca 1 2 saat araç kullanımından sonra yapıyor müşür takılalı tam 1 hafta oldu 1 hafta sonra yani dün tekrar götürdüm bu defa da sprey sıktık boğaz kelebeğini temizledik gaz ayarı yaptırdık bilmem ne deyip yine parasını aldı onun için tabi önemli olan para. araç yine aynı her gitmem de 80 100 lira para veriyorum hiçbişeyin değiştiği yok keriz yerine koyup kandırıyolar bide aracın yapılmadığına mı üzüleyim keriz yerine konulmama mı cebimden çıkan paralara mı valla artık yoruldum en sonunda bi sinirle gidip arabayı satacağım o kadar bunaldım. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu sorun nrde olabilir lütfen yardımcı olun sinirimden arabayı kullanmıyorum artık cevaplarınızı bekliyorum sevgiler saygılar .