Clio lpg hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adem4589
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adem4589

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2007 model clio symbol 1.4 8V aracımız var buna lpg taktırmayı düşünüyoruz acaba lpg taktırdığımızda aracın gitmesinde, hızlanmasında çok belirgin değişiklik olur mu. 8V olmasından dolayı açıkçası bu soru kafamı kurcalıyor.Böyle aracı olan arkadaşlarımız var mı perfonrmansı nasıl bi bilen varsa yardım ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

yani performans olarak çok düşürmez düz yolda giderken ama belli eder yokuşları 3 le çıkıosanız 2le hatta 1ebile düşübilir ben taktırdım tüp bende 1.6 var şehir içi benzinle kullanıorum uzunyolda tüpe alıorum zamanla bide ateşleme parçaları bozuluo bobin buji+buji kabloları gibi bunlara hazırlıklı olun derim ben çok çektim tüpten çünkü

yani performans olarak çok düşürmez düz yolda giderken ama belli eder yokuşları 3 le çıkıosanız 2le hatta 1ebile düşübilir ben taktırdım tüp bende 1.6 var şehir içi benzinle kullanıorum uzunyolda tüpe alıorum zamanla bide ateşleme parçaları bozuluo bobin buji+buji kabloları gibi bunlara hazırlıklı olun derim ben çok çektim tüpten çünkü
Sanırım dizele geçmemiz gerekecek lpg çektiriyor insana anladığım kadarıyla bilgiler için teşekkürler...

yani düşünmek daha makul bence ben hala sıkıntısını çekiorum karar sizin

Geri