Clio Koltuk Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adn25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adn25

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar. 2014 model Clio Joy dizel aracım var. Araç henüz 3 yaşında ve 63 binde olmasına rağmen sürücü koltuğunda yırtılma oldu. Sizce bu normal mi? Bana anormal geliyor. Arkadaşta 15 yaşında Skoda araç var koltuklarda en ufak eskime yırtılma yok. Sizce ne yapmalıyım. Aracın garantisi mart ayında doldu.

Kusura bakmayın resim yükleyemedim hata veriyor.

Benim 2013 joyda da sürücü koltugu kenarında yırtılma ve deformasyon mevcut araba 80.000 km de. Clio 4 çok güzel araba ama iç mekan malzemeleri çok kalitesiz. Buna döşemelerde dahil. Siz servise bi danışın araba servis bakımlıysa belki iyi niyet garantisi adı altında yardımcı olurlar. Sonuç alamazsanız iyi bir döşemeci bulmaktan baska care kalmıyor. İyi sürüşler

Geçmiş olsun.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aracı servise götürdüm. Bana dedikleri karşısında şok oldum. Markadan soğuttular insanı resmen. 3 yılda zamanla olur bu dedi. Her arabada olur felan dedi. Dedim böyle böyle bir araba var koltuklarına 15 yıldır hiç birşey olmamış. Kaliteden kaliteye değişir normali bu dedi.

tipik renault servis cevabı olmuş kardeşim :)banada rüzgar sesi için ve far içinde oluşan lekeler içinde aynı cevabı vermişlerdi ben kılıf diktirdim arabayı aldıktan 1 sene sonra iyi ki yaptırmışım:))

tipik renault servis cevabı olmuş kardeşim :)banada rüzgar sesi için ve far içinde oluşan lekeler içinde aynı cevabı vermişlerdi ben kılıf diktirdim arabayı aldıktan 1 sene sonra iyi ki yaptırmışım:))
iyi ki yapmışım dedğiniz şey sayesinde yan hava yastıkları açılmayabilir bilginize.

iyi ki yapmışım dedğiniz şey sayesinde yan hava yastıkları açılmayabilir bilginize.

Kılıflar hava yastığı destekli ise sıkıntı olmaz.

Benim de clio 4 icon ama hayatimda hicbir arabanin koltuk dosemelerinin bu kadar asiri lekelendigini ve tozu gosterdigini gormedim.nasil bir kumassa cok kir gosteriyor.temizlenmek bilmiyor ben de saldim gitti.

Geri