Clio IV Geriş Görüş Kamerası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyfnctn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tyfnctn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Clio IV Geri Görüs Kamerasi

Merhaba arkadaşlar,
Aracıma geri görüş kamerası takmak istiyorum aliexpress gibi sitelerde mevcut fakat birden fazla modeli var bu araç için kaç pinli kamera almalıyım daha önce aldığınız ürün varsa linkini paylaşır mısınız teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Aracım 2015 Icon Clio HB.

Geri görüş kameram bir kaç gündür ters gösteriyor :/ arada bir canı isterse normal gösteriyor :/ ve mesafe gösterge çizgileri yok oldu.. Fabrika ayarlarına geri döndüm ama düzelmedi.

Nasıl düzelir? Ne yapmam gerekli?

Aracın üstündeki orijinal sistem. Sonradan taktırmadım bu sistemi.

Böyle bir durumla karşılaşan veya duyan arkadaşımız yok mu acaba?

Böyle bir durumla karşılaşan veya duyan arkadaşımız yok mu acaba?
muhtemelen kameran arzalı aracınla beraber kamera satışı veya montajı yapan herangi biryerde kameranı jaklarından ayır yeni kamerayı jaklara takıp test ettir benim kamerada problem olmuştu tesetip kamerayı alıp kendim montajını yapmıştım.

muhtemelen kameran arzalı aracınla beraber kamera satışı veya montajı yapan herangi biryerde kameranı jaklarından ayır yeni kamerayı jaklara takıp test ettir benim kamerada problem olmuştu tesetip kamerayı alıp kendim montajını yapmıştım.

Sağol hocam. Hafta sonu baktıralım..

Merhaba arkadaÅŸlar,
Aracıma geri görüÅŸ kamerası takmak istiyorum aliexpress gibi sitelerde mevcut fakat birden fazla modeli var bu araç için kaç pinli kamera almalıyım daha önce aldığınız ürün varsa linkini paylaşır mısınız teÅŸekkür ederim.

Görüntüyü medianavdan mı alacaksınız? Eğer öyleyse benim aldığım linkli vereyim site

https://tr.aliexpress.com/item/Car-...267.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.432c4c4dkeNQKN

Merhaba arkadaÅŸlar,
Aracıma geri görüÅŸ kamerası takmak istiyorum aliexpress gibi sitelerde mevcut fakat birden fazla modeli var bu araç için kaç pinli kamera almalıyım daha önce aldığınız ürün varsa linkini paylaşır mısınız teÅŸekkür ederim.

Hocam ben Ulaş adlı bir arkadaştan almıştım.
Komple kurulu ve hazır paket olarak istersen adresine kargoluyor, geri kalan montajda telefonla tarif ediyor ve kendin kurabiliyorsun.
Ya da İstanbul'da isen kendi montaj yapıp teslim ediyor.
Ben zamanında ondan kargo dahil 200 tl ye kargo ile alıp kendim kurmuştum. yardımcı olmuştu baya. Kendi kurarsa da 70-100 tl arası montaj farkı alıyor.

Siz Clio 4 rear view camera diye aratın, sonrasında sadece hangi tip almak istdiğinize karar verin, almadan önce de satıcıya clio 4 için diye yazın yeter.

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz Clio 4 rear view camera diye aratın, sonrasında sadece hangi tip almak istdiğinize karar verin, almadan önce de satıcıya clio 4 için diye yazın yeter.

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam baktımda linke fiyatı da uygun. ilk baştaki resimdeki 6metrelik av kablolusu herhalde kullanacağımız ? bende medinavdan izleyecem. Bir de plaka lambasına tam uyuyor mu yerleştirmede sıkıntı oluyor mu ?

Geri