Clio HB Night & Day 1.2 16v 75 bg Euro 5

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HoFFMaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HoFFMaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.. Renault ailesine bugunlerde katılmak üzereyim.. Ancak 0 km araç olacak herkesin kafasını karıştıran sorular bende de var.. Burdaki bilen ve özellikle kullanan arkadaşlardan bilgi almak istedim.. (Pazartesi almaya gidecem)..

Sorularıma geçeyim müsadenizle..

1. Aracı şehir içi kullanacam ancak senede bir ya da iki uzun yol yapmam gerekiyor.. Bazı arkadaşlar uzun yol için ideal bir araç olmadığını söylüyor.. Elbette 1.2 motor sonuçta ancak ne gibi sorunlar çıkarır.. Ranpalarda aracın çok zorlanması gibi vs.. nedir bu işin aslı?

2. Direksiyon sesinden bahsediliyor.. 2012 modellerde varmıdır bu sorun.. Eski araçlarda bazen yapıyordu?

3. motor 1.2 benzinli ilerleyen zamanlarda lpg takmak maksadı ile benzinli seçiyorum çok bir oynama yapar mı fiyat olarak ve lpg kaldırır mı araç?

yardım eden etmeyen tüm renault ailesi üyelerine teşekkür ederim..

Hoşgeldiniz üye tanıtımları bölümündende sizi kişisel bilgilerle tanımak isteriz.Ben sorularınıza cevap veremeyeceğim herkesin yeterliliği ve araçtan ne beklediği farklıdır ancak 75 hp ve 1250 kg araçtanda çok iyi değerler beklemeyin.Ve bence biraz daha bekleyip Clio 4 alın çıkmasına çok az kaldı hatta 15 eylül cumartesi belirli bir kadro ile Renault Mais Bursa fabrikasına gidiyoruz ve Clio'lar ile karşılaşacağız.

konuyu bulamadigim icin burda yazayim tekrarda..
1. sorunuza cvp olarak gecen gun samsun ankara ankara samsun yaptim ve ankarada da gezdim yaklasik 220 tl ile 870 km yol yaptim.. sehir icinde 70 kmye yakin yol yaptik.. ama yolu nasil yaptik 120 nin altina sadece yol boyunca yavaslamam gerektiginde ve elmadag yokusunda dustuk...yol bilgisayarinda aracin ortama hizi 97.6 km/h ortalama yakiti 6.6 litre gozukuyordu.. hee sunuda soylemeyi unutmayayim klimayi BIR dk bile kapatmadik... rampa isine gelince kesinlikle arac kesiliyor...

2. sorunuzun cvbi direksiyondan gelen ses duymadim ama direksiyonla ilgili soyle bir skintim bazi kasislerde direksiyon oynuyor gibime geliyor.. bu his fluencede veya meganede kesinlikle yok.. hee yeni model olarak 1.5 dizel 2011 i aldik 1 ay once bu his ondada var....

3. benim cliolarim otomatik ve sehir icinde dizel 0.22 kurusu yakin 1.2 ise 0.26 kurus yakiyor klima kapali sehir disida dzel 0.19 benzinli 0.23 felan yakiyor kesinlikle tup dusunmem... siz birde duz vites alicaksaniz bu degerler daha cok duser tabi.. ha bu verdigim yakit degerleri 2 ay once felan yaktigiydi yeni benzin zamanlariyla hc hesaplamadim.. uzun zamanda hesaplayamayacam :(

O kadar para verip 0 araç alıcaksınız çok kısa süre sonra yeni kasası çıkıcak sizin aracın değeri bi anda düşücek bence biraz daha bekleyip clio 4 alın ;)

clio-4 dun fiyati ne olucak acaba...

ÜYE TANITIMLARI

Ben 1.5 dizel alın derim. Hem şehir içi hem uzun yolda daha az yakıt tüketir gazla uğraşmanıza gerek kalmaz.

ÜYE TANITIMLARI

Ben 1.5 dizel alın derim. Hem şehir içi hem uzun yolda daha az yakıt tüketir gazla uğraşmanıza gerek kalmaz.
surusude 1.2 lere gore daha zevkli :)

Geri