Clio dokunuşlar

aliuygarerdönmez

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Clio 2 1.5dci sedan araca sahibim yaşım itibariyle biraz dış görünüş istiyorum neler yapabilirim nasıl yapabilirim ? daha önce yapan abilerim, kardeşlerim bilgi verebilirler mi ?

cam filmi ile başla aracın da cam filmi yok ise sonra bady kit diye aratırsan 500 600 tl ye komple setler var onlardan yapabilirsin bir de muzık tesısatı koydun mu tamam dır
belkı bır de 3 cm falan basılabılır

cam filmi ile başla aracın da cam filmi yok ise sonra bady kit diye aratırsan 500 600 tl ye komple setler var onlardan yapabilirsin bir de muzık tesısatı koydun mu tamam dır
belkı bır de 3 cm falan basılabılır

Cam filmi yasak değil mi ? bende düşünüyorum.

kaç numara acaba ? önler arkalar içerisi boğuk olmasını pek sevmiyorum ona göre ayarlıyım

Bence ön iki kapının camı 1 arka camlar 2 numara güzel olur . Geriye kalan içinde zevk ve beklentileriniz nedir ona göre fikir verelim

Cam filmi her tarafa 2 numara iyi gider. Boğulmadan ziya de yazın güneşli havalarda klimalı kullanırken dışarıdan güneşi kesmesi çok iyi oluyor. Kliman yoksa bile yine de iyidir. Kişisel fikrim set bodykit yaptır lastik&jantları 15'' e çıkar. Sağlam görünümlü jant ve müzik sistemi yeterlidir. Amortisörler ile oynamamak body kit i göstermez ondan dolayı hafif bastırmak iyi olur ama bastırınca da konforun biraz azalıyor. Tercih ederken aklında bulunsun.

1 ve 2 numara serbest onncama ysaptirmadiginiz sürece kapı camlarında sorun yok

Geri