Clio "connect"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan so61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

so61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
connect hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi hangi pakette mevcuttur yada vsvs gibi

Clio connect ler özel seridir Tr de yaklaşık 200 adet satılmıştır otomatik/manuel . 2015 üretimi olup neredeyse hepsi 2016 cıkışlıdır . 3 renk üretilmiştir kırmızı,gri ve siyah . İc dış güzel dekor verilmiştir jantlar vs. Güzeldir mobil olarak araç takibi araçın nerde olduğunu, ne kadar yakıtı var , nerelere gitmiş yol güzergahı , hız sınırı takibi, cekici uyarısı , vale modu gibi bir cok özelliği vardır kısaca clio larda orjinal üretim olarak gelmiş gecmiş en dolu en güzel versiyonu demek doğru olabilir . başka sorunuz varsa connect ile ilgili yardımcı olabilirim

Clio connect ler özel seridir Tr de yaklaşık 200 adet satılmıştır otomatik/manuel . 2015 üretimi olup neredeyse hepsi 2016 cıkışlıdır . 3 renk üretilmiştir kırmızı,gri ve siyah . İc dış güzel dekor verilmiştir jantlar vs. Güzeldir mobil olarak araç takibi araçın nerde olduğunu, ne kadar yakıtı var , nerelere gitmiş yol güzergahı , hız sınırı takibi, cekici uyarısı , vale modu gibi bir cok özelliği vardır kısaca clio larda orjinal üretim olarak gelmiş gecmiş en dolu en güzel versiyonu demek doğru olabilir . başka sorunuz varsa connect ile ilgili yardımcı olabilirim

İcon ile arasında ki fark tam olarak nedir ? Tek farkı bu modları mı ? 2017 için kaldırıldı sanırım.

İcon ile arasında ki fark tam olarak nedir ? Tek farkı bu modları mı ? 2017 için kaldırıldı sanırım.

Tek fark dediğin şey aslında cok fark . Jantlar 17 şuanki yeni jantlardan dahi güzel bence tabi bunlar tamamen insanlara göre değişir zevk meselesi sonuçda aracın dışında kırmızı dokunuşlar cok hoş icindeki gögüs ve kapı icleri koltuklardaki renk uyumu cok güzel bazı insanlarda begenmiyor tabiki zevk meselesi bunlar başlı başına fark ki connect uyguluması cok daha farklı bu uygulumayı bmw de alırsın mercedes dahi daha başlamadı özel üretim olduğu icin 2017 de doğal olarak yok marka zaten bunu söyledi ki connect uygulaması bence marka icin bir ileriye dönük öncü deneyim olarak düşünüyorum . Clio connect ler özellikle genç kesime hitap ediyor beğenen geriye dönüp başka clio ya bakmıyor beğenmiyende hic beğenmiyor :). Canlı görürseniz mutlaka inceleyin farkları daha net görürsünüz

Geri