Clio 4 viraj demiri ve direksiyon kutusu hakkinda tecrubeleriniz ?

alihasann

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar meraba araniza 1 hafta once 12.000kmde aldigim 0.9 icon alev kirmizi aracimla katildim. Simdi aracta gozlemledigim 2 kusur var bunlar kronikmis ogrendigim kadari ile.. Aracta kasislerden ve cukurlardan gectigimde tak kat diye cok ses geliyor amortisorler patladi sanirsiniz. Ayni sekilde direksiyon kutusunun icine 5-6 bilye atmislar sanki onlar oynayip duruyor ses hic kesilmiyor. persembe gunu nezoroglundan randevu aldim bu konu ile ilgili sizden ricam deneyimi olan arkadaslar varsa serviste ne gibi tavir sergilemeliyim ve bunun degisimi kac gun icersinde olur beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum herkeze simdiden tesekkurler konuyu takipteyim.

Aramıza hoş geldiniz :eyv Servis ile test sürüşüne çıktığınızda da o seslerin gelebileceği muhtemel yollarda teste çıkın. Aksi takdirde biraz git gel yaparsınız.

Direksiyon kutusu icin duz yolda gitmemiz bile yeterli olucak sanirim ama dediginiz gibi denge cubuklari icin dogru yolu bulmamiz gerekiyor sabah gitmeden oncede kisa bi video alicagim genelde sabah sogukken tekerrur ediyor sonucta

Aracın daha önce bu parçaları değişmediyse servise gittiğinizde direksiyon kutusu ve viraj demir lastiklerini değiştirir misiniz demeniz yeterli olur.Servis zaten aracın kusurlarını biliyor,bir zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum.Şahsen ben iki kere direksiyon kutusu değiştirttim ve bir hafta önce de üçüncüsünün siparişini verdiler onu da bir ay içinde değiştirirler sanırım.Sözde hep iyileştirilmiş takıyorlar ama sonuç hep aynı.Garanti süresinin bitimine yakın dördüncüyü de taktırıp satmayı düşünüyorum...

Aracımı ilk bakıma götürdüğümde aractaki sorunları liste halinde+video kayıtlarıyla servise teslim eetim. araç 1 hafta serviste kaldı verdiğim listede direksiyon kutusu yoktu ona rağmen değiştirmişler(heralde yazmayı unuttu dediler) :)) işin şakası bir yana servise şikayetlerinizi söyleyin gerekli ne varsa yaparlar garanti kapsamında

Geri