Clio 4 Uzun ve Kısa Led Yönü Nasıl Olmalı

TheDeviLofDark

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Geçen günlerde uzunlar için led aldım ve taktım. Fakat ledlerin yönü konusunda emin olamadım. Çünkü far yatay olarak takılıyor. Ben ledi ön ve arkaya gelecek şekilde taktım. Yoksa aşağı ve yukarı mı bakmalı? Aracında olan varsa fotoğraf atabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler. Ayrıca başlıkta kısalar için de sordum yakında kısalara da almayı düşünüyorum onların yönü de nasıl olmalı?

far konusunda epey deneyim edindim,halojen çıkartıp led ampul taktık olmadı,çok saçtı,halojen fara bixenon mercekli dönüşüm yaptık zamanla odak tutturamadık,sağ far altta sol üstte,far ayar yapılmasına ragmen araç sarsıldıkca teki düştü,belki mercek değişse sorun çözülürdü ama uğraşmadık neyse,clio 4 faz 2 full led fara geçtim çok memnunum,ha şimdiki aklım olsa bu kadar macera yaşamadan halojen ampul cıkartıp odaklı led ampul takardım,arkası kısa olanlardan,far kapak kapancak şekilde mini

far konusunda epey deneyim edindim,halojen çıkartıp led ampul taktık olmadı,çok saçtı,halojen fara bixenon mercekli dönüşüm yaptık zamanla odak tutturamadık,sağ far altta sol üstte,far ayar yapılmasına ragmen araç sarsıldıkca teki düştü,belki mercek değişse sorun çözülürdü ama uğraşmadık neyse,clio 4 faz 2 full led fara geçtim çok memnunum,ha şimdiki aklım olsa bu kadar macera yaşamadan halojen ampul cıkartıp odaklı led ampul takardım,arkası kısa olanlardan,far kapak kapancak şekilde mini
Hocam benim bu konuda hiçbir deneyimim ve bilgim yok. Odaklı ampulü sizden duydum. Aracın uzun,kısa,sis ampullerini led ampullerle değiştirmek istiyorum. Muayeneden geçsin ve karşımda ki sürücü rahatsız olmasın. Ne tavsiye edersiniz?

Mini olanlardan taktım uzunlara kapak kapanıyor sıkıntı yok. Öyle çok da dağıtmıyor gibi. Tek aklıma takılan ledlerin yönünü anlayamadım. Sanırım zaten tek şekilde oturuyor o kısıma ancak yine de teyit etmek istedim internette yakın çekimden takılmış bir far göremedim. Yön derken ledin olduğu kısım karşıya mı gelmeli yoksa yukarıya mı bakmalı?

Geri