Clio 4 Uyumlu Çift Çıkışlı Egzoz Ucu (Kaynaksız)

TheDeviLofDark

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracıma egzoz ucu almak istiyorum. Difüzörler var fakat sahte oldukları çok aşikar duruyor. Kesme olmadan sadece vida veya bilmiyorum geçmeli şekilde araca uygun çift çıkış uçlu egzoz ucu var mı?

Not: Ses artışı gibi şeyler için istemiyorum sadece görünüş için.

Aracıma egzoz ucu almak istiyorum. Difüzörler var fakat sahte oldukları çok aşikar duruyor. Kesme olmadan sadece vida veya bilmiyorum geçmeli şekilde araca uygun çift çıkış uçlu egzoz ucu var mı?

Egsoz ucu ile ses değişmez zaten , kaynak işlemi olmadan da olabilcegini sanmıyorum.

Egsozcuya gidip , uzerinde el le tutup begendiğin bişeyi kaynaklatabilirsin ancak , kendi difizorunun biraz kavisli olarak kesilmesi lazım yoksa uç eritir plastiği.

Şahsi fikrim geri donuşu olmayan bişey , hiç bulaşma derim..

Peki piyasadaki difüzörlerin bariz plastik görüntüsü vermeyeni mevcut mu bütün gördüklerim baktıklarım bariz plastik olduğu uzaktan da belli oluyor.

Egsoz ucu ile ses değişmez zaten , kaynak işlemi olmadan da olabilcegini sanmıyorum.

Egsozcuya gidip , uzerinde el le tutup begendiğin bişeyi kaynaklatabilirsin ancak , kendi difizorunun biraz kavisli olarak kesilmesi lazım yoksa uç eritir plastiği.

Şahsi fikrim geri donuşu olmayan bişey , hiç bulaşma derim..

Muayene de sıkıntı olmuyor mu

Clio gt line olarak arama yaparsanız görebilirsiniz.

Kaynaksız olması pek mümkün değil ve kaynaklı olarak ta sağ tarafa yapabilmen için (aktif olması için) sondan kaynakla boru çekip oraya da uç kaynatması gerekir ve bunun için stepne lastiği kaldırman gerekli, ben sol tarafa akrapoviç uç koydum difüzörün alt tarafına bence hoş bir görüntü oldu öyle bir şey düşünürseniz daha iyi olur.
Tabi bu kendi fikrim kendi arabamda öyle , iyi forumlar.
MRPkq6.webp
qymE73.webp

Merhaba hangi ildesiniz bilmiyorum ama izmirde bende RS görünümlü difüzör mevcut isterseniz görebilirsiniz eski sahibi yaptırmış gayet de orjinal bir görüntüsü var. Ben kullanmıyorum orjinal sevdiğim için. Aynı zamanda size özelden gönderiyorum.

Kaynaksız olması pek mümkün değil ve kaynaklı olarak ta sağ tarafa yapabilmen için (aktif olması için) sondan kaynakla boru çekip oraya da uç kaynatması gerekir ve bunun için stepne lastiği kaldırman gerekli, ben sol tarafa akrapoviç uç koydum difüzörün alt tarafına bence hoş bir görüntü oldu öyle bir şey düşünürseniz daha iyi olur.
Tabi bu kendi fikrim kendi arabamda öyle , iyi forumlar.
MRPkq6.webp
qymE73.webp

Çift çıkış derken sol tarafta çift uç anlamında demiştim ben sanayiye yolum düşünce ustaya bir sorayım aşırı işlemsiz olabilecekse düşüneceğim.

Geri