Clio 4 Siyah Jant Takımı

Aykut Karabulut

,
Başkan
35-İzmir
img0871fq.jpg
img0870a.jpg
img0869zuu.jpg
img0866al.jpg
img0865pm.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 10284
img0868hj.jpg

maşallah abi çok güzel jantlar, hayırlı uğurlu olsun. bu jantları mevcut metal jantlarınızı boyayarak mı yaptınız yoksa ayrıca satın mı aldınız acaba ? Benim "Yağız"a böyle birşey taksam temelli karabasan gibi olur sanırım. ama beyaza gerçekten hoş olmuş.

edit : Abi şimdi diğer konuyu gördüm, jantlar boyanmış gerçekten müthiş olmuş, işçilik on numara maşallah.

Son düzenleme:
maşallah abi çok güzel jantlar, hayırlı uğurlu olsun. bu jantları mevcut metal jantlarınızı boyayarak mı yaptınız yoksa ayrıca satın mı aldınız acaba ? Benim "Yağız"a böyle birşey taksam temelli karabasan gibi olur sanırım. ama beyaza gerçekten hoş olmuş maşallah.

reno servisinde boyandı. Teşekkürler iyi dilekleriniz için...

Son düzenleme:
Yetkili Servisler İncik Boncuq İs Diyip Ugrasmiyorlar Ama Gayet Guzel İscilik Yapmislar Cok Da Yakismis Dogrusu Gule Gule Kullanin Aykut Bey

Yetkili Servisler İncik Boncuq İs Diyip Ugrasmiyorlar Ama Gayet Guzel İscilik Yapmislar Cok Da Yakismis Dogrusu Gule Gule Kullanin Aykut Bey

Teşekkürler iyi dilekleriniz için, yetkili servisin sahibi arkadaşım olduğu için nazımız geçti, sağolsun ekipde özendi bezendi ve bu tablo ortaya çıktı. Bu akşam teslim etmek için 19:30'a kadar çalıştılar..

Hayırlı Olsun Abi Gayet Güzel Olmuş İlk Resimleri Gördüğümde Jantı Değiştirdin Zannetmiştim Ama Değilmiş Çok İyi İşcilik Çıkarmışlar....

Hayırlı Olsun Abi Gayet Güzel Olmuş İlk Resimleri Gördüğümde Jantı Değiştirdin Zannetmiştim Ama Değilmiş Çok İyi İşcilik Çıkarmışlar....

Teşekkürler iyi dileklerin için, bende bakıp bakıp duruyorum, orjinali gibi aynı, orjinali ile arasındaki tek fark 1,750.-TL. sı :)

10 numara işçilik ve eldeki jantı değerlendirme diyorum :eyv

Son düzenleme:
Geri