Clio 4 Ses Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan __emre__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

__emre__

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2015 model clio 4 1.5 dci araca sahibim. Aklıma takılan birkaç soru var sizinle paylaşmak istedim. Araç yürür vaziyetteyken iç dikiz aynası ve direksiyonun oldugu bölümden titreme sesi geliyor çok rahatsız etmeye başladı sıkıntısı nedir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim

Faber castel sakiz bant cozer bu isi .baska marka da olur.ses yapan yerleri tespit edip sakiz bantla sesi kesebilirsiniz.bugun ben kendi clioma yaptim.yan havalandirma halkalari ,direksiyon kolonun etrafindaki sinyal kolunun ciktigi plastigin alt tarafi hani su direksiyon yukseklik ayar kolunun oralar.tavan lambasi ve etrafini da sökup yalitim yaptim.ses baya kesildi sükur.sonucta fabrikasyon montajda kimse sizin kendi araciniza ozendiginiz kadar özenmez monteler gecerler.

Faber castel sakiz bant cozer bu isi .baska marka da olur��.ses yapan yerleri tespit edip sakiz bantla sesi kesebilirsiniz.bugun ben kendi clioma yaptim.yan havalandirma halkalari ,direksiyon kolonun etrafindaki sinyal kolunun ciktigi plastigin alt tarafi hani su direksiyon yukseklik ayar kolunun oralar.tavan lambasi ve etrafini da sökup yalitim yaptim.ses baya kesildi sükur.sonucta fabrikasyon montajda kimse sizin kendi araciniza ozendiginiz kadar özenmez monteler gecerler.

Deniyecegim bilgileriniz icin cok sagolun. Yalitimi nasil yaptiniz peki ne sekilde yapmak daha saglikli olur

Plastiklerin birbirine temas ettigi yerlere yapistirin ayrica tirnak kisimlarina da.

Geri