Clio 4 Rüzgar Sorunu Servis Tarafından Yapıldıktan Sonra Düzelen Var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeventA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LeventA

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,
Bugün Renault yetkili servisinden rüzgar sesi sorunu ve torpido tarafından gelen ses ile ilgili randevu aldım ve aracımı 9 gibi bıraktım. Bana saat 14 te teslim ettiler. Torpidodan gelen sesin klimanın Bi bölümlünden geldiğini ve program attıklarını rüzgar sorunu içinse kapılara izolasyon yaptıklarını söylediler. Rüzgar sorunu tarafından götürülüp düzelen oldu mu ? Ben hala rüzgar sesi alıyor gibiyim. Yorumlarınız için teşekkürler.

benim düzeldi. 3 kere götürüp her yere sikayet ettim. 15 dakkada yaptilar.

benim araçta aynı düzelme yok rüzgar sesi bariz duyuluyo ıslık gibi

Ben kendi yağtığım uygulama sonucunda çözdüm şu videoyu izledikten sonra uygulamayı yaptım
https://www.youtube.com/watch?v=xA6ky7gjbRQ

Siyah Parçaları söktüm söktüğüm yerlere kaliteli bir şeffaf slikon ile doldurdum izole ettim sonra siyah plastik çıtanın arkasına çift taraflı bant yapıştırdım ve güzelce yerine taktım her iki taraf içinde aynısını yaptım sesden eser kalmadı...

Ben inanlarda yaptırdım. 80 den sonra bariz bir ses geliyordu. Şimdi kesildi sadece 130 dan sonra aynalardan geliyor. Ona da bir şey yapamazlar...

Ben yaptırdım 2012 model aracımın komple fitil değiştirdiler ses mes kalmadı. Renault bunun için özel içi dolu malzeme geliştirmiş 2016 ocak ayında dışarının yol sesi bile kalmadı

rüzgar sesini sıvı siyah silikon alıp kestim(best marka)ama 110-120 den sonraki yol sesi uğultu sesini bir türlü kesemiyorum.bence kapı contalarıyla alakalı...bununla ilgili bir çalışma yapan varmı?scale arkdaşım nerde yaptırdın ve garantilimi yoksa garanti dışımı yapıldı.

Bizim insanımız çare üretir...:eyv

Yol sesi kapı fitili ile falan kesilmez bence. Çamurluklara kapı içlerine izolasyon yapılması lazım. B Sınıfı araçlarda bu kadar özenmiyorlar maalesef. Lastik ve yol sesini kesmek daha uğraştırıcı ve masraflı olur.

Ben 2012 aracımı Ordu'da götürdüm servise. Yarım saatlik bi işlemden sonra hiçbir ses kalmadı, 140a kadar denedim yok. Tabi genel atmosfer olarak rüzgar sürtünmesinden dolayı bi ses var ama oda artık hepsinde olan normal bi durum..

Geri