Clio 4 OBD soketi nerede?

hadock

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Clio 4 de OBD soketi nerde yeralıyor?
bu soketten araç bilgisi veya arıza takibi laptopla hangi programla yapılabilir şayet mümkünse programı nereden bulabilirim.
Sayg.

vites kutusu önünde,( boş göz)ufak bir kapak var,onu açtığında görürsün.clıo 4 gibi yeni çıkan araçlarda,clıp +token(kişiye özel)şifreleme olmadın giriş yapman zor.duyumlarıma göre Delphi marka test cihazlarının girdiğini duydum.not: işten anlamayan birisi iseniz kurcalamayın...!

Bende kurcalamaminizi oneriyorum herhangi birsey varsa bir yetkili servise giderek inceleme yaptirabilirsiniz..

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

sizin yapmanız çok zor yetkili servisin yolu gözüktü ;)

üstatlar obd 2 soketinin yerini araç performans yakıt ve diğer trip report gibi bilgileri almak için sordum. malum Elm 327 V1.5a DBD II Bluetooth cihazını bu sokete takarak pc,tablet,android veya iphone daki ilgili programlarla izleme olanağı varmış.
bu mümkünmü değilmi onu anlamak istiyorum ona göre cihazı getirteceğim. ozaman r-linke gerek kalmayacak trip report v.b. bilgiler için.
sayg.

[h=1][/h]

üstatlar obd 2 soketinin yerini araç performans yakıt ve diğer trip report gibi bilgileri almak için sordum. malum Elm 327 V1.5a DBD II Bluetooth cihazını bu sokete takarak pc,tablet,android veya iphone daki ilgili programlarla izleme olanağı varmış.
bu mümkünmü değilmi onu anlamak istiyorum ona göre cihazı getirteceğim. ozaman r-linke gerek kalmayacak trip report v.b. bilgiler için.
sayg.

İlginç bir yaklaşım, bunun araştırmasını yapmak gerek, ama arkadaşlarımızın dediği gibi, profesyonel bir destek almanızda fayda görüyorum. Gelişmelerden bizleri haberdar ederseniz çok minnettar kalırız.

Bende Kiwi Wifi cihazı var ipad ve iphone dada dashcommand kullanıyordum eski arabam da yarın sabah teslim alacağım aracı dener haber veririm size

Sn. Aykut bey elbette deneme sonuçlarını burada paylaşırım.Başarılı olursa süper olacak bence.
sayg.

bende elm cihazı mevcut obd'den bağladım arıza kodu dahi siliyor eğer çıkarsa araçla ilgilide bir çok bilgiye erişebiliyoruz.

Ben diğer aracımda kullanıyordum obd den takip ediyordum bunda çok prof olmaya gerek yok sadece bilgi okunuyor değiştirilmiyor.

Geri