Clio 4 ne Tür aksesuarlar yapılabilir

amigo_038

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamun aleyküm arkadaşlar , aranıza yeni katıldım , aracım Clio 4 joy 1.5dci , aracı Sıfır aldım, Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah , aracıma aksesuar yapmak istiyorum orjinalliğini bozmadan neler yapabilirim tavsiye edeceğiniz birşeyler olursa paylaşırsanız sevinirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelik ile sponsorumuz sdizayn vasıtası ile krom aksesuarları al istersen bu konu da sana yardımcı olacaklardır. Daha sonra camlarna silm çektir iki cam arasında kalan mat siyah direkleri piyano black kapla yani parlak siyah ufaktan düsür aracını bide jantkoyarsan tadından yenmez

Teşekkür ederim , jantı 16 alsam araca bi sıkıntısı olur mu sizce

17 Al doğru düzgün tam olsun. Beyinde zaten 205 45 17 ölçü hazır var (icon versiyonda. sanırım joyda da vardır) yeni jant lastikleri takınca gideceksin servis beyinden bu ölçüyü seçecek. Sonra: açın yolları!.. ;)

Teşekkür ederim paylaşımın için Gökhan kardeşim [emoji4]

Arkadaşlar bende inşaallah aranıza yni katıldım Clio 4 aldım Çarşamba günü gelecek bir sorum olacak size bayiye Clio 4 sipariş verirken 1.5dci icon 75 bg dediler eve geldigimde renault sitesine baktım fiyat listesinden Clio larda icon modelinin 1.5dci Modeli'nde 90 bg oldugunu gördüm iconların hiç birinde 75 bg bulamadm kafam biraz karıştı yardımcı olursanız sevinirim...

Kardeşim aldığın bayiden bi Öğren senin aldığın joy modeli olmasın , yada icon dur 90bg dir orda çalışan belki yanlış söylemiş karıştırmış olabilir

Kesinlikle icon 90 yada joy 75 senin model. Icon 75 diye bir versiyon yok. Aldığın aracın aklında kalan temel özelliği varsa sözleriz sana hangisi olduğunu

Geri