16 Mar 2013 #1 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,809 Tepkime puanı 1,798 Puanları 113 Yaş 55
16 Mar 2013 #2 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Mistral mavi bambaşka diyorlar Şaka maka Hollandalılar anladığım ne konuştuklarını bilen var mı aramızda
Mistral mavi bambaşka diyorlar Şaka maka Hollandalılar anladığım ne konuştuklarını bilen var mı aramızda
16 Mar 2013 Konuyu Başlatan #3 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,809 Tepkime puanı 1,798 Puanları 113 Yaş 55 SLC' Alıntı: Mistral mavi bambaşka diyorlar Şaka maka Hollandalılar anladığım ne konuştuklarını bilen var mı aramızda Genişletmek için tıkla ... @clio_34 Çiğdem hocamız tercümesini yapar...
SLC' Alıntı: Mistral mavi bambaşka diyorlar Şaka maka Hollandalılar anladığım ne konuştuklarını bilen var mı aramızda Genişletmek için tıkla ... @clio_34 Çiğdem hocamız tercümesini yapar...
16 Mar 2013 #4 ApSUVai Bilgi Girilmemiş Bos Muhabbet Cevirdiler Mistral Maviyi Canli Gorduk Bu Sayede
16 Mar 2013 #5 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Haydar emmi videonun kalitesi ve çekiminden ötürü biraz soluk çıkmış Canlı canlı görmek istiyorsan biliyorsun adresi
Haydar emmi videonun kalitesi ve çekiminden ötürü biraz soluk çıkmış Canlı canlı görmek istiyorsan biliyorsun adresi
16 Mar 2013 #6 ApSUVai Bilgi Girilmemiş SLC' Alıntı: Haydar emmi videonun kalitesi ve çekiminden ötürü biraz soluk çıkmış Canlı canlı görmek istiyorsan biliyorsun adresi Genişletmek için tıkla ... İstiyorum Elbet Simdi Cik Gel Turbeye Bende Geciyorum Adresten Kaldirayim Diyorsun Yani Oy Oy Oy
SLC' Alıntı: Haydar emmi videonun kalitesi ve çekiminden ötürü biraz soluk çıkmış Canlı canlı görmek istiyorsan biliyorsun adresi Genişletmek için tıkla ... İstiyorum Elbet Simdi Cik Gel Turbeye Bende Geciyorum Adresten Kaldirayim Diyorsun Yani Oy Oy Oy
16 Mar 2013 #7 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Sen gider gene siyah yada kahverengi alırsın şimdi
16 Mar 2013 Konuyu Başlatan #8 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,809 Tepkime puanı 1,798 Puanları 113 Yaş 55 ApSUVai' Alıntı: İstiyorum Elbet Simdi Cik Gel Turbeye Bende Geciyorum Adresten Kaldirayim Diyorsun Yani Oy Oy Oy Genişletmek için tıkla ... SLC' Alıntı: Sen gider gene siyah yada kahverengi alırsın şimdi Genişletmek için tıkla ... Tamam abi geliyorum demiyor da renklerden dem vuruyor...
ApSUVai' Alıntı: İstiyorum Elbet Simdi Cik Gel Turbeye Bende Geciyorum Adresten Kaldirayim Diyorsun Yani Oy Oy Oy Genişletmek için tıkla ... SLC' Alıntı: Sen gider gene siyah yada kahverengi alırsın şimdi Genişletmek için tıkla ... Tamam abi geliyorum demiyor da renklerden dem vuruyor...
16 Mar 2013 #9 ApSUVai Bilgi Girilmemiş SLC' Alıntı: Sen gider gene siyah yada kahverengi alırsın şimdi Genişletmek için tıkla ... Yok Kahverengi Almam Siyah Olabilir Ama Mistral Kafami Utulemese Sari Kesindi *USTA' Alıntı: Tamam abi geliyorum demiyor da renklerden dem vuruyor... Genişletmek için tıkla ... Hava Fena Bozdu Sokakda Park Durumu Nedir Ki Acaba ? Renklendirdik Konuyuda Mistral Selece
SLC' Alıntı: Sen gider gene siyah yada kahverengi alırsın şimdi Genişletmek için tıkla ... Yok Kahverengi Almam Siyah Olabilir Ama Mistral Kafami Utulemese Sari Kesindi *USTA' Alıntı: Tamam abi geliyorum demiyor da renklerden dem vuruyor... Genişletmek için tıkla ... Hava Fena Bozdu Sokakda Park Durumu Nedir Ki Acaba ? Renklendirdik Konuyuda Mistral Selece
16 Mar 2013 #10 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bir kerede siz gelin karadüzen kahveye gideriz burda