Clio 4 mistiral mavi yeni aracım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thedj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thedj

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba 4 senedir clio kullanan biri olarak clio 3 den sonra Clio 4 Aldım rengim mistiral mavi diye geçiyor şuan memnunum forumda yeniyim bazı sorunlarda sizden destek istiyecem.

bana istanbul da bildiğiniz tanıdığınız veya alışveriş yaptığınız iyi renault aksesuar satan varmı.

R.S krom yapıştırma almak istiyorum bulamadım birde bu led ışıklı kapı eşikleri servisde 300 lira dışarda ne kadar tahmini almadım henuz karar veremedim :)

herkjese kazasız belasız clio sürüşleri ...:)

Ailemize hoş geldin kardeşim aracın hayırlı olsun, sponsorumuz S-Dizayn dan uygun fiyatla krom aksesuar alabilirsin...

teşekkurler S-Dizayn bursada sanırım ben istanbuldan alışveriş yapmak istiyorum. bursaya yolum düşerse mutlak uğrarım zaten :)

istanbul için tavsiye varmı usta :)

Telefonla sipariş verebilirsin, kargolayıp gönderirler, forum üyelerine indirim de yapılıyor...

Aracın hayırlı olsun kardeşim. S-Dizayn'la görüşürsen her türlü ihtiyacını karşılayabilirsin. RFC üyesi olduğunu belirttiğin taktirde indirim söz konusu, bilginize.:eyv

teşekkürler

Aramıza hoşgeldin. welcome ... Kazasız belasız sürüşler dilerim. İstanbulda benim önerebileceğim bir yer yok ama illaki bulunur çünkü bu ürünlerin çoğuda orda yetişiyor . S dizayn nın web sitesi veya yine hepsiburada gittigidiyor üzerinden urunleri gorup telefonla rfc uyesi olduğunuzu belirtip indirimli alabilirsiniz. Yine ayreten krom malzeme satan heryere guvenmemek gerekiyor renk atması solması . Vs durumlardan . Hayırlı günler dilerim.

Hoşgeldiniz, aracınızı iyi günlerde kullanın.:eyv

Hoş geldiniz , aracınız hayırlı olsun.Bana göre çok güzel ve özel , kimine görede çok cesur bir renk seçmişsiniz :) Allah kaza bela vermesin.

Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun (: yalnız çok cesur renk hele ki istanbulda bravo vallahi (:

Geri