Clio 4 Media nav evulotion hk. (YARDIM LUTFEN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hkilgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hkilgi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhabalar. Bu konuyla alakali cok donanimli oldugunu dusundugum OrhanKose Beye ozelden de danistim ve kusuruma bakmazsaniz size de ayni konuyu danismak istiyorum. Gecen hafta 2019 Model Clio 4 icon paket bir arac aldim. Bu araci tercih etmemdeki sebeplerden biri navigasyonlu olmasiydi. Ancak araci almaya gittigimizde farkettik ki media player acilinca navigasyon simgesi hic cikmiyor. Tum menude gezindim ancak bu navigasyon logosunu bulamadim. Bazi arkadaslarda navigasyon var ama harita yok diye problemlerini yazmislar ama bende durum farkli NAVIGASYON logosu hic yok. Ve ayarlar kisminda da navigasyonla alakali hic birsey yok. Cihazda yazilim surumu 1.0.13.1 olarak gorunuyor. Ben icon paketlerde navigasyon ozelliginin standart oldugunu saniyordum. Konu hakkinda bir bilginiz var midir acaba? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

iyi aksamlar dilerim

Merhaba

Üzülmeyin derim hatta şanslısınız. Aracınızda android auto ve carplay destekli bir cihaza sahipsiniz. Arabanızın usb sine kendi telefonunuzu bağlarsanız telefonunuzun bazı aplikasyonları cihazınızın ekranına yansıyacaktır. Buna haritalar da dahil

Merhaba

Üzülmeyin derim hatta şanslısınız. Aracınızda android auto ve carplay destekli bir cihaza sahipsiniz. Arabanızın usb sine kendi telefonunuzu bağlarsanız telefonunuzun bazı aplikasyonları cihazınızın ekranına yansıyacaktır. Buna haritalar da dahil

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Bugun android car play denedim ama olmadi. sonra android auto denedim ve harita uygulamasi calisti. Ancak acikcasi aracin cihazi bu donanimi neden barindirmiyor diye merak ediyorum. Yani eger acilmamis bir ozellik varsa onu acmak istiyorum. Arac satilirken navigasyonlu diye satildi. Ama bu ozelligi kullanmak icin telefonla baglanti kurmadan da sanirim navigasyon acilmali.

Aracınızın ekran versiyonu gereği bildiğim kadarıyla haritalar (navigasyon) uygulamasi android auto veya car play uygulaması ile geldiği için ki (kesinlikle bu daha mantıklı) bu şekilde geliyor. Sms, arama kayit, haritalar vs 3-5 aplikasyonu daha desteklediğini biliyorum. Enazindsn haritalar da tvs (trafik veri sistemi) desteği de mevcut.

Arkadaslar merhabalar. Bu konuyla alakali cok donanimli oldugunu dusundugum OrhanKose Beye ozelden de danistim ve kusuruma bakmazsaniz size de ayni konuyu danismak istiyorum. Gecen hafta 2019 Model Clio 4 icon paket bir arac aldim. Bu araci tercih etmemdeki sebeplerden biri navigasyonlu olmasiydi. Ancak araci almaya gittigimizde farkettik ki media player acilinca navigasyon simgesi hic cikmiyor. Tum menude gezindim ancak bu navigasyon logosunu bulamadim. Bazi arkadaslarda navigasyon var ama harita yok diye problemlerini yazmislar ama bende durum farkli NAVIGASYON logosu hic yok. Ve ayarlar kisminda da navigasyonla alakali hic birsey yok. Cihazda yazilim surumu 1.0.13.1 olarak gorunuyor. Ben icon paketlerde navigasyon ozelliginin standart oldugunu saniyordum. Konu hakkinda bir bilginiz var midir acaba? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

iyi aksamlar dilerim

Aracın hayırlı olsun dostum.
Sorununun çözümünü bilmiyorum ama şunu belirtmek istiyorum ki, netten anlık tarfiği çekemeyen, her 3 ayda bir flash bellekle güncel yollar için güncellemek zorunda kalacağın navigasyonum var ama keşke hiç olmasa da Android Auto veya Carplay özelliğim olsaydı diyorum. Aracın navigasyonu beni tatmin etmediği için ve güven vermediği için navigasyonum olmasına rağmen, ekrana yapıştırdığım vakumlu telefon tutucu ile google haritalar ile yol tarifi alan biriyim. Sırf bu özellik için arabayı değiştirmeyi düşünen biriyim. Araçlar artık daha teknolojik ve akıllı olmayı hakediyor, kıymetini bil.

ya bende bişey sormak istiyorum. bende 2013 icon kullanıyorum madia nav evo bende de var. her arabayı çalışıştırdığımda teybi açmak zorunda kalıyorum. isterim ki kaldığı yerden otomatik geri açılsın arabayı çalıştırdığımda. birde ekranda hava derecesi hep -- işareti var. hava derecesini göstermesi için ne yapmalıyım?

Geri