Clio 4 krom cam çıtası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erss92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erss92

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, krom cam Çıtası alacağım aracıma. Daha önceden alan ya da Denizli civarı yapan tavsiye edebileceği Bi yer var mıdır?

S-Dizayn Renault Clio 4 HB Krom Cam Çıtası 8 Prç. 2012 Üzeri hepsiburada alış veriş süresinden aldım ve 2,5 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim çok kaliteli. Solma vs.yok fiyat 148tl

S-Dizayn Renault Clio 4 HB Krom Cam Çıtası 8 Prç. 2012 Üzeri hepsiburada alış veriş süresinden aldım ve 2,5 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim çok kaliteli. Solma vs.yok fiyat 148tl

Yapışkanlı falan kaliteli sanırım o halde baya, paslanma gevşeme falan da olmadı mı?

Evet yapışkanlı hic paslanma olmadi. Bem kendim uyguladım. Ben de bagaj alti citasi, ve yan kapı çıta lari da var hiçbirinde sorun yok.
ben memnunum

Omsaline Siyah Krom çıtalarını öneririm hem kalitelidir hem görüntüsü güzeldir.

Clio 4 araçlar için en kaliteli krom aksesuarlar omsaline ben cam çıtası takımını ve birçok krom aksesuarını aldım orjinale en yakını onlar pişman olmazsın zaten fiyatı biraz daha farklı diğerlerine nazaran.

Merhaba Herkese , Rüzgarlık ve Krom Çıtalar toplamda ne kadara mâl olur ?

Çıtalarin kalitesi önemli evet ama kesinlikle tazyikli suyla veya normal basıncli suyla yıkatma serviste orjinal taktirsan bile tazyikli suyla yikattin mi bir yillik ömrü bile kalmaz

Geri