Clio 4 korna degistirdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maninwar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maninwar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Malum daha once de defalarca konusu gecmisti clio 4 kerdeki motorsiklet kornasi havasindaki kimsenin iplemedigi kornadan kurtulma konusu.bugun gittim seger marka 50 f modeli kalin ince olmak uzere iki parcadan olusan kornayi 35 tl ye aldim.sansima bu modelin soketi de renault soketymis.kaputu acinca ön taraftaki siyah plastikteki torx vidalari söküp aradan elinizi sokup tampon sökmeden degisim yapabiliyorsunuz.korna reno isaretinin arka tarafinin solunda icte.on izgaradan bakinca gorunen deliklerin arakasinda kaliyor.eski korna tekli ve kucucuj siyah bisey.o da orjinal seger marka.eskisini söktugunuz yere ayni somunla 2 li takiliyor.sadece 2 adet 1 er karis uzunlugunda kablo ekleyim 2. Kornaya giris yapiyorsunuz o kadar basit.sesi harika ve guclu oldu nihayet.

aynı durumdan bende muzdariptim. dediğin gibi kimse iplemşiyor. uzunca bi sure tren sireni aradım bulamadım ( malum araç 1.2 motor. kaputtaki boşluğa bir tane daha motor sığar ) bende havalı tır kornası aldım. şimdi basınca savruluyor herkes :)

O da iyiymis.bazi insanlar illa uyarilmadan is yapmiyor malesef.arabanin ustune yuruyeni mi ararsin, etrafina bakmadan gideni mi, kaldirimda yurumeyi asagiliklik yolda yurumeyi delikanlilik sayan krolari mi, scooterla zig zag cizen yemek kuryeleri mi, durduktan sonra kalkarken duz gitmeyi beceremeyip direk sol seride kalkis yapan özurlu taksici ve dolmus soforleri mi, 2 adim fazla atmamak adina tam yerinde durup onlarca araci kilitleyen usengec vurdumduymazlari mi vs. vs. saymakla bitmez bunlara korna degil yokedici lazer filan anca isler ya neyse.

Aynen tam olarak izmir altindag semtini tarif etmissin :)

Sadece altindag degil heryeri boyle oldu izmirin.yollar 80 li yillardan kalma bir tek cevre yolu eklendi yeni baska sey yok.birde ipini koparan gelimis.15 sene once boyle degildi.eskiden yesildere de kaza olmadan tikanmazdi asla.mustafa kemal sahil bulvari cok rahat bir yoldu simdi tramvay muhabbetine orasi da berbat oldu.alternatif yol yok malesef.

aynı durumdan bende muzdariptim. dediğin gibi kimse iplemşiyor. uzunca bi sure tren sireni aradım bulamadım ( malum araç 1.2 motor. kaputtaki boşluğa bir tane daha motor sığar ) bende havalı tır kornası aldım. şimdi basınca savruluyor herkes :)

Kardeşim aynı sorun bizim symbollerde de var bende düşünüyorum. Havalı tır kornasını ne kadara ve ne marka aldım?

Bende air oldugu icin kompresor skntim olmadi. Elektirikli kendinden kompresorlu kornalar var havali. Ferrari kornasi 80 kamyon kornasi 120 tl idi. Izmir suslen oto. Cemoto reno nun yaninda

Kalın ince derken, aynı andamı çalıyor arka arkaya mı. Kısa bi videosu olsa güzel olurdu..

Geri