Clio 4 joy paket silecek tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nazmi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nazmi28

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ark silecek tavsiyesi olan var mı ?

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ark silecek tavsiyesi olan var mı ?

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi marka alırsınız bilemiyorum ama eğer silecekleriniz eski tip ise mutlaka uygun olan muz tipi sileceklerden alın çok fark var ve daha sessiz çalışıyorlar. Ben servistekileri beğenmedim dışarıdan çiftini 40,00 liraya almıştım iki senedir de kullanıyorum ama ben mesela cam kirliyken calistirmam buzluyken calistirmam cami temizler cam temizken yağmurda vs kullanırım özellikle kus pisliklerini silecekle temizlemeye çalışmam bu sebeple uzun seneler kullanıyorum silecekleri. Diyebilirsiniz ki camı o kadar temizledikten sonra silecegi niye kullanıyorsun cam ne kadar tozlu vs olursa silecek o derece hasar alıyor ve asıl kullanmak istediğiniz zaman yani yağmur yağarken sileceği çalıştırdığınız vakit zamanında o tozlu camı silecek ile sildiginizden yağmur suyunu camdan tahliye ederken sileceğin aşınan kısımlarının camda çizgiler oluşturduğunu görebilirsiniz. Zamanla camı da çizme durumu var tabi. Aracın üzerinde orijinal eski tip vardı onları çıkarttım hem alanı düzgün temizlemiyor hemde sesli çalışıyordu.

Başta da söylediğim gibi ben biraz takıntılıyım haliyle sizi çok bağlamayabilir elbet :))

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri