Clio 4 joy koltuk sorunu

tfnylmz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar. Merhaba. Joy koltuk yükseklik ayarı ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı. Joy pakette yükseklik ayarı yokmuş maalesef. Benim de boy 1.87 koltuk alacalmayinca arabadan çıkacakmış gibi duruyorum

Malesef sonradan ekleme yaparak çözülebilecek sorun değil.Alttan mekanizma olmadığı için bu özellik yok.Çıkma icon veya touch tesisatı ve ray sistem ile bulabilirseniz belki olabilir.

Malesef sonradan ekleme yaparak çözülebilecek sorun değil.Alttan mekanizma olmadığı için bu özellik yok.Çıkma icon veya touch tesisatı ve ray sistem ile bulabilirseniz belki olabilir.

Anladım yine de sağolun fakat kötü bir durum değil mi bu elektrikli değil sonuçta manuel birşey bunu nasıl koymazlar ya aklım almadı

Benim anlamadığım o kadar çok şey varki bu yanında hiçbişey...
Son kasa syboller ve steepway araçlarda fabrikadan yol bilgisayı tesisatı ve yokuş kalkış konulmuş buraya kadar tamam.Ama satış sırasın bu özelllikler kapatılıyor.
Yıl olmuş 2017 marka vermek yanlış olur ,artık koltuk yükseklik ayarını diğer bir marka 2000 model arabasında bile standart yapmış ama 2017 model araca koymamış.Gerek duymamış.
Bir üst paket aracına 5 6 tane iç aydınlatma koyuyor ,baz modelde 1 tane tavan lambası var.O bi tane tane tavan lambası içinde kumandaya düğme koymuşlar uzktan yakmak için.
Anlayamıyorum................

Benim anlamadığım o kadar çok şey varki bu yanında hiçbişey...
Son kasa syboller ve steepway araçlarda fabrikadan yol bilgisayı tesisatı ve yokuş kalkış konulmuş buraya kadar tamam.Ama satış sırasın bu özelllikler kapatılıyor.
Yıl olmuş 2017 marka vermek yanlış olur ,artık koltuk yükseklik ayarını diğer bir marka 2000 model arabasında bile standart yapmış ama 2017 model araca koymamış.Gerek duymamış.
Bir üst paket aracına 5 6 tane iç aydınlatma koyuyor ,baz modelde 1 tane tavan lambası var.O bi tane tane tavan lambası içinde kumandaya düğme koymuşlar uzktan yakmak için.
Anlayamıyorum................

Hocam valla içimi okudun. Bende anlıyorum vallahi donanım yeni modellere gidildikçe azalıyor fiyat artıyor sonra da fiyat politikası deniyor.

Fiyat politikası diye , araca donanım koyup yazılım ile kapatmak daha maliyeti düşürüyor demekki.2 3 adet w5w ampul se maliyeti arttıran ,varsın müşteriden tahsil etsinler ücreti.
Ne kadar ki 3 tane ampul.
Gerçi bizim ojinal 3 yıl patlamama garantili aldığımız w5w apul maximum 5 tl iken serviste 50 hatta belki 100 tl.Maliyet işte.

Makyajlı kasa Clio 4 Joy modeller de sürücü tarafı koltuk yükseklik ayarı mevcut...

Değerli arkadaşım Ben 2016 Makyajlı kasa 1.2 JOY kullanıyorum yükseklik ayarı vardır. ben kullanıyorum bilgin olsun kazasız sürüşler

Geri