Clio 4 Joy 1,2 EDC ye arka kamera takılır mı abiler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrdmrd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrdmrd

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Servisi aramama rağmen net bir cevap alamadım.Yan sanayi arka kamera takılması için teybin uyumlu olmalı diyenler var.Abiler acaba bu doğru mu?En uygun arka kamerayı nasıl taktırırım?Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

benm bildigim uyumlu olmasa bıle kamerayı teyıbe okutuyorlar yazılımı enerjıyıde gerı vıtes e takınca gerı vıtes ısıgından alıyorlar

Servisi aramama rağmen net bir cevap alamadım.Yan sanayi arka kamera takılması için teybin uyumlu olmalı diyenler var.Abiler acaba bu doğru mu?En uygun arka kamerayı nasıl taktırırım?Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

media Nav mevcut bende kemara taktırtcakdım adam giriş yok kamera için dedi dikiz aynası önerdi. Yada teyibi değiştirmeyi önerdi satış için mi dedi bilmıyorum ama tek cıkıs var oda gps i baglamıslar. tek cıkısı 2 e çeviren aparat olursa baglanabılecegını dusundum. manevrus uygulamasında oldugunu söledıler deneyen grupda arkadaslar varsa bize de ulasırsa memnun olurum..

Konu biraz eski ama bilgilendirme amaçlı yazayım dedim. Bir ay önce aldığım 2013 Joy paket clioya, icon'dan çıkma RNav taktırdım. Soketler birebir uydu. Geri görüş için de plaka lambasına takılan kameradan bağladık. Kamera bağlantısı için kablo çekili olmadığından kameranın kendi kablosu kapı fitillerinin altından teybin arkasına çekildi.
Teybin arkasına giren beyaz sinyal kablosunda kamera uçları boş olduğu için teybin içinden kablo çıkarıldı.
Ben de Micom kullanarak Geri görüş kamerasını aktif hale getirdim. Orjinal yazılım ile kamerayı çalışır hale getirdik.
Kamera bağlantı uçları internette her yerde var zaten.
Sadece geri görüş kamerası kullanmak için mediaskin filan kurmaya gerek yok. Ben orjinal seven biri olduğum için yüklemedim mediaskin.
İsteyen olursa nasıl yapıldığını da detaylı olarak açıklayabilirim. (ver 4.0.6)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu biraz eski ama bilgilendirme amaçlı yazayım dedim. Bir ay önce aldığım 2013 Joy paket clioya, icon'dan çıkma RNav taktırdım. Soketler birebir uydu. Geri görüş için de plaka lambasına takılan kameradan bağladık. Kamera bağlantısı için kablo çekili olmadığından kameranın kendi kablosu kapı fitillerinin altından teybin arkasına çekildi.
Teybin arkasına giren beyaz sinyal kablosunda kamera uçları boş olduğu için teybin içinden kablo çıkarıldı.
Ben de Micom kullanarak Geri görüş kamerasını aktif hale getirdim. Orjinal yazılım ile kamerayı çalışır hale getirdik.
Kamera bağlantı uçları internette her yerde var zaten.
Sadece geri görüş kamerası kullanmak için mediaskin filan kurmaya gerek yok. Ben orjinal seven biri olduğum için yüklemedim mediaskin.
İsteyen olursa nasıl yapıldığını da detaylı olarak açıklayabilirim. (ver 4.0.6)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam anlatma sansiniz var midir? Ben yeni 1 hafta once Icon aldim, rnav zaten mevcut. Surumu de dun serviste 4.0.6 ya guncellediler.

Dun gariptir parmak izi almaya calisirken bir anda rnav kitlendi. Ne calisiyor ne ses veriyor ne de kapaniyor. Ekran surekli aktif. Dedim bu akuyu goturur, aradim yol yardimini beni en yakin servise bagladilar. Servisteki yol asistani abimiz Allah binlerce kez razi olsun gel ben sorunu biliyorum dedi, gittim yazilimi 2.0.9 dan 4.0.6 ya cekti rnav i kapatmadan. Yaklasik 20 dk surdu. Aracin bakimlari benden onceki sahibi hep orjinal servislerde yaptirmis, 1 kurus da para istemediler. Sanirim fransizca forumlarda okudugum kadariyla 2.0.8 ve 2.0.9 surumlerinde hata varmis.

Simdi kamerayi aktif etmek istiyorum. Nasil yapabiliriz?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kamera olarak benim tercihim bu kamera oldu.
Gece ve gündüz görüntüsü çok iyi.
Plakalık kasası kameraya engel olduğu için plakayı direk vidaladım.
Vida olarak paslanmaz krom kullanırsanız hiçbir sorun olmaz.

Cihaz üzerinde aktivasyonla ilgili Micom programı ve nasıl kullanılacağı, nereden indirileceği ile ilgili de bir çalışma yapıp eklerim.

Önemli bir hatırlatmam olacak.
Micom kullanarak aktivasyon yapıldıktan sonra cihaz kod istiyor.
Cihazın kodunu bilmeniz lazım.
O da arabanın kitapçıklarında yapışık bir kağıt üzerinde yazıyor.

m4Og6V.jpg
[/URL][/IMG]

ErGWJn.jpg
[/URL][/IMG]

jX0rnJ.jpg
[/URL][/IMG]

2nLWZv.jpg
[/URL][/IMG]

ZMvjdA.jpg
[/URL][/IMG]

o0Gq72.jpg
[/URL][/IMG]

VPo8YV.jpg
[/URL][/IMG]

vXkA4R.jpg
[/URL][/IMG]

1V1adD.jpg
[/URL][/IMG]

Benim arac icon. Orjinalinde mevcut.. kamera tam renaultvambleninin icinde. Sahsi fikrim cok da gerekli olmadigi yonunde... Sahip olmasaydim belki yaptrmayi dusunebilirdim ancak su durumda cok bakmiyorum kameraya..

Geri