Clio 4 icon - teyp hakkinda

onurkucuk53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar, sizlere şöyle bir sorum olacak. daha önce yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. malum araçlarımızın ses sistemi güçsüz, bende aracıma companent takım bağladım, 1 adet streo 1 adet mono amfiyle beraber güzel bir tesisat yapmaya çalıştım. fakat karşılaştığım en büyük sorun teyplerimizin belli bir ses seviyesinin (örnek 23 üzeri) de ses bozması. bir çok arkadaşımdan aldığım tavsiye teybi değişmem gerektiği (media nav). aramızda varmı daha önce teyp değişikliği yapan, artıları eksileri nelerdir, teyp önerisi sunacak arkadaşların yardımcı olmasını dilerim. teşekkürler

Amfi ayarlarından kaynaklanıyor olmasın? Bende önlerde mid var. Ayrıca subwoofer ve amfi var. 28-30'da az bir cızırdama yapıyor ama hem çok rahatsız etmiyor hem de oraya kadar (usb ve farklı telefonlarda) seste sorun yok. (Medianav kalitesiz ona laf yok).

Özetle mükemmel değil ama (bana) yetiyor. Yoksa ben de bir ara çok takılmıştım. Çok mu kalitesiz, ille de teybi değiştirmeli miyiz falan diye.

Bir çok amfi denedim ve her amfide aynı sonuç. Teyp kalitesi düşük olduğu için ses kaliteside düşüyor. Teyp olarak farklı birşeyler kullanmak istiyorum ama karar veremiyorum. Birde görüntüyü bozmak istemiyorum

Geri