Clio 4 Icon ( Kırmızı ) Aracımı Rötüş Yaptıracağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nymeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nymeria

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle selam. Aranıza yeni katıldım ve ismim ozan.
Aracım bu CLIO 4 ICON 2012 model.

pPjNOm.webp

Arabamı istanbuldan aldığımda zaten ufak tefek çizikler vardı onlar gözüme batmıyordu ama dün geri geri gelirken ön tarafı hesap edemedim ve aracımın önünü kaldırama tutturdum.

Bu boya konusunda yaşanan sıkıntıları iyice okudum forumda. Ve şimdi aracımı bakıma mini onarıma sokmaya karar verdim. Lokal boya olmadan halletmeye çalışacam.

Bursada yaşıyorum Autoking ve Renault servis arasında gidip geliyorum. Hangisini tercih etmeliyim ? Bu rengi hangisi tutturabilir?

Sağ ve soldaki kapı altında alttaki siyah kısımlarıda değiştirmek istiyorum oda çizilmiş. Öndeki çizik ve diğer ufak kusurlar aşağıdaki resimlerde mevcut...

Kaldırıma sürttüğüm yer;

PMp2LN.webp

Çizik;

gonv3R.webp

Buda taş izi iki kapıdada var;

9LRWJ3.webp

Ve bu işlemleri kaskoya sokabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler...

Öncelikle kendinizi üye tanitim bölümünden tanitin lütfen...

ailemize hoş geldın, keyifli forumlar dilerim...kardesım aynı aractan bende de vardı ılk resımdekı tamponu serviste boyat derım, aynısı bende de olmustu 100 tl ye serviste boyatmıstım, gecen yıl bu yıl olsa olsa 150 tl ucret odersın, kucuk taş gelen cıtlamar içinse bunu kullan derım...

http://www.renaultfanclub.com/clio-...mizisinda-kucuk-cizikler-giderme-resimli.html

Cevabın için çok teşekkürler

Peki yaldızlı bu özel kırmızıyı tutturabildiler mi ?

Evet hic sorunsuz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstad benim aynı renk aracın ön tampon sağında sürtünmeden dolayı el kadar hafif çizik var. Basit bir pasta cila işlemiyle epey kayboldu ama servise boyatıp tamamen yok etsem diyorum. Şimdi malum boya olunca 2. elde zaman zaman değer kaybı yaşanabiliyor. Merak ettiğim, bu durum tampon boyalı olunca da geçerli mi? Kontrol edilirken tamponlara da bakılıyor mu? Ya da boya olduğu anlaşılıyor mu?

Son düzenleme:
Expertiz raporlarında tamponlara bakılmaz Zaten siz satarkende tamponu bahane edene satmayın daha iyi

Expertiz raporlarında tamponlara bakılmaz Zaten siz satarkende tamponu bahane edene satmayın daha iyi

arkadas cok guzel acıklamıs benım aracın onde ve arka tamponun sagında solunda boya vardı, 37 bınde 47 bıne sattım...

auto king de kaskonda mini onarım varsa kaskodan boyata biliyorsun. oradaki eleman ister tırnak kadar yer boyat ister parçanın hepsini tek parça olarak geçiyor demişti. sadece tamponda çeşitli yerlerde var ise tek mini onarımdan yaptırabilirisin.

Geri