Clio 4 icon hakkinda

onurkucuk53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, daha önce kendimi tanıttım mı hatırlamıyorum ama tekrarlayacak olursak, ağustos 26 da 2014 1.5 dci icon S&S clio aldım, 2012 golf 6 dan bu araca geçiş yaptım. Araçtan yakıt olarak ve donanım olarak memnunum. Fakat ses sisteminden hiç memnun değilim, sizlere sorum ön kapı kolonları ve arka kapı kolonlarının çapını hiç bir yerde bulamadım. Biliyorsanız ön ve arka kapı kolonlarının çapının söyleyebilirmisiniz. Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, daha önce kendimi tanıttım mı hatırlamıyorum ama tekrarlayacak olursak, ağustos 26 da 2014 1.5 dci icon S&S clio aldım, 2012 golf 6 dan bu araca geçiş yaptım. Araçtan yakıt olarak ve donanım olarak memnunum. Fakat ses sisteminden hiç memnun değilim, sizlere sorum ön kapı kolonları ve arka kapı kolonlarının çapını hiç bir yerde bulamadım. Biliyorsanız ön ve arka kapı kolonlarının çapının söyleyebilirmisiniz. Teşekkürler

Renault Araçlarda Genelde 13 Cm Oluyor...

Aynı konu hakkında benimde bilgiye ihtiyacım var. kolonları değiştireceğim. daha önce değişim yapmış arkadaşlar varsa bilgilerini bizimle paylaşırsa sevinirim...

Benim için ön ve arkalar 13 cm başa reflex sistemler 13 cm.diğerleri yani başa reflex olmayıp sadece ön hoparlör olanlar 16 cm.bu arada ön hoparlörün yerine başka hiçbir şeyi değiştirmeden çesşitli marka hoparlörler denedim hiçbiri orijinali gibi güzel olmadı.

orjinal teybin çıkışları yeterli olmadığı için takmış olduğunuz hoparlörlerden verim alamamışsınızdır diye düşünüyorum.

orjinal teybin çıkışları yeterli olmadığı için takmış olduğunuz hoparlörlerden verim alamamışsınızdır diye düşünüyorum.

Çok da ugrasmadım açıkçası eski hevesim yok öyle gümbür gümbür yaşlanıyor muyum neyim��

önler ve arkalar standart 13 cm ama müdahale ile 16 cm olabiliyor ben yaptırdm ve kullanıyorum.orginal teyp ile çok güzel ses alabilirsiniz.

Ben birkaç ses sistemi yapan kişiyle görüştüm ön arka kapılara mid takımı subwoofer ve anfi alman gerekiyor dedi ben subwoofer istemiyorum wolksvagenlerdeki orjinal ses gibi olsun dedigimde onların kapıları geniş sen ne yaparsan yap o kalitede ses alamazsın bass anfi olmadan dedi

Geri