Clio 4 icon 1.5 dCi s&S elektrikli camlar????

fzt66

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yeni clio 4 icon 90 bg start & stop beyaz renk aracımı bende bugün bayiden teslim alarak aranıza katılmıs bulunuyorum ve boyle canlı ve alakalı bir foruma katılmaktan çok mutluyum. Allah C.C. hepimize sağlıklı sıhhatli kazasız belasız hayırla ve sevdiklerimizle arabalarımızı eskitebilmeyi nasip etsin.
ben araçda camları dısardan kumanda ile kapatabilmeyi yapamadım kullanma kılavuzundada bulamadım böyle bir özellik bu arabada yokmu yok sa sonradan bu özellik ekletilebiliniyormu bilgisi olan arkadaşlar bu konu hakkında görüşlerini paylaşırsa cok sevinirim.. (yani global kapama ve açma özelliği) açma olmasa bile en azında kapatabilme olursa cok güzel olacak..

Öncelikle Hoşgeldiniz yeni aracınız Hayırlı uğurlu olsun

Kazasız cezasız güvenli sürüşler dilerim

Mağlesef bahsettiğiniz özellik araçlarımızda yok

SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Aracın hayırlı olsun,Ailemize hoş geldin kardeşim...
Clio 4 lerde kumandadan cam kapatma özelliği bulunmuyor...

Hoş geldin @ftz_66 kardeşim. Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza, bela ve ceza vermesin inşallah. Sağlık ve sıhhatle eskitin. Tanıtım bölümüne kendinizi tam olarak tanıtırsanız seviniriz.:eyv

hayırlı uğurlu olsun aracınız. Allah kazasız belasın en güzel günlerinde binmeyi nasip etsin inşallah...

Öncelikle hoş geldiniz. Aracınızda hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin. Güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Aracınızın resimlerini ve ilk izlenimlerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah

aracınız hayırlı uğurlu olsun Aramıza da hoş geldiniz.

Geri